שאלה..

שאלה..

שאלתי את זה אתמול אבל אני מזל שור (עקשנית) אני ישאל עוד פעם למקרה שלעוד אנשים יש תשובה והפעם יותר קצר.. מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא שיר של שירי לא משנה איזה שמתחיל מהפזמון?..... עדיף שישמעו אותה כמובן! בבקשהההההההההההההההה!!

אמ אמ בדרך כלל בהופעות שלה....

היא מתחילה את השקט שנשאר מ "לילה בא לאט הזמןןןןןןן נעצרררררררררר ...."(וכו') וגם לפעמים בהופעות שלה היא מתחילה ב "אל תמהרררררררררררררררררררר, אל תמהר לצאת אל רגע האמת" וגם לפעמים בהופעות שלה היא מתחילה ב "בצבאאאאאאאאאאא הכי חזקקקקקקק שבעולםםםם..." (וכו') בקיצור תחפשי באתר הרישמי בוידיאו בקטגוריית הופעות חיות יש שם מלא הופעות שלה...

../images/Emo47.gifשירי-COOL TO SCHOOL../images/Emo47.gif../images/Emo84.gif

לא חוזרים ללמוד בלי COOL TO SCHOOL
היי ! מה קורה ?
עשינו עידכון פשוט ענקי באתר school2006.tipo.co.il cool to school האתר המלא דברים לבצפר, דברים שאנחנו הכנו ודברים שלכם, עם קרדיט
אז מי עידכנו השבוע ?!? כנסו : school2006.tipo.co.il רוני סופרסטאר שירי מימון מאיה בוסקילה בראד פיט אנג'לינה ג'ולי בקסטריט בויז כוכבי כוכב נולד- אוהד, הדר,הראל השמנייה ראש-גדול מצויירים-סימבה,פו הדוב,פוקה פאקצות אפרת כהן[מיכאלה] בלינדה הדס מורנו אגם רוטברג יהודה לוי אבריל לאוין לואיסנה מיה ומיגל עפר שכטר בריטני ספירס פלוריסיינטה מערכות צבעוניות ועוד ועוד, פתחנו עוד 2 עמודים חדשים, פשוט ש=ו=ו=י=ם ! אישית- אנחנו הולכות להדפיס חצי אתר
אז יאאלה בואו לאתר school2006.tipo.co.il קרן ועדה, מנהלות האתר
נ.ב- התנצלנו כבר שהאתר הוא בשרת של "טיפו" אם לא, אנחנו מצטערות שוב
לא היה שרת טוב אחר

אגב יש דברים...

אבל יש שם דברים מאתרים אחרים גם... תודה לא חושב... גמאני מכינה את מזומנת לראות.. יש לכם שם דברים ממש יפים במיוחד של שירי

יש דברים של אחרים אבל עם קרדיט../images/Emo84.gif

אל תשכחי את זה, אנחנו לא גונבים מאתרים אחרים אנחנו פשוט מפרסמים אותם את הדברים שלהם ובזכותנו מלא ילדים מורידים את זה- ומדפיסים
הכל למטרה טובה, אין פה שום רע לעשות לאפ אחד בעניין[ איזו מתוסבכת אני
] את מכינה ? את רוצה שאני אפרסם באתר שלי דברים שלך ? דברי איתי בפורום
ותודה

אין אתר אבל אני מכינה..

שיהיה אבל אתמול לא ראיתי קרדיט אבל לא חשוב.. אני לא אמרתי שאתם גונבים... אני מכינה אבל אין לי אתר. את משהכנתי ותוכלי לראות בפורום בשרשור שלי:"הכנות עצמאיות"ובפורמים נוספים: אנג'לינה ג'ולי,ג'ינפר לופז,בקומונה שלי ועוד...

למעלה