שאלה איפה אפשר לקנות חולצה של איירון מיידן ?
E ED HNTER New member 24/8/05 #2 תלוי איפה אתה גר בת"א יש בתומר בדיזינגוף סנטר ובמטאל שופ בפרישמן 42, בב"ש יש בדיסק מונסטר (בתחנה המרכזית) אלה החנויות שאני מכיר.
תלוי איפה אתה גר בת"א יש בתומר בדיזינגוף סנטר ובמטאל שופ בפרישמן 42, בב"ש יש בדיסק מונסטר (בתחנה המרכזית) אלה החנויות שאני מכיר.
J JustThomas New member 24/8/05 #3 אני ראיתי גם חלוצות בשוק, בשוק רמלה לוד במחירים טובים. יש איזה דוכן שניים ים בגדים ואביזרים של סקייטרים וחולצות של להקות. אולי גם בשוק הכרמל יש.
אני ראיתי גם חלוצות בשוק, בשוק רמלה לוד במחירים טובים. יש איזה דוכן שניים ים בגדים ואביזרים של סקייטרים וחולצות של להקות. אולי גם בשוק הכרמל יש.
מ מטאל בעצמות New member 25/8/05 #4 המקום הכי זול... זה בתחנה מרכזית בת"א...למטה בשוק שם יש כמה דוכנים... אין מבחר ענק אבל מה שיש בדרך כלל יפה ומאד זול...יש שם דוכן שקניתי בו חולצה ב25 שקל!!!! יש שם עוד כל מיני להקות.... יש עוד כל מיני בליינד וחרא כזה אם זה מעניין אותך..אני מניח שלא.
המקום הכי זול... זה בתחנה מרכזית בת"א...למטה בשוק שם יש כמה דוכנים... אין מבחר ענק אבל מה שיש בדרך כלל יפה ומאד זול...יש שם דוכן שקניתי בו חולצה ב25 שקל!!!! יש שם עוד כל מיני להקות.... יש עוד כל מיני בליינד וחרא כזה אם זה מעניין אותך..אני מניח שלא.
F FastNFrious New member 25/8/05 #5 תודה לכולם עכשיו אני יודע איך לקנות ת'חולצה הראשונה שלי לאיירון מיידן !