שאלה!!

mor881

New member
שאלה!!

איך אני גבר גרוש עם ארבעה ילדים יוצא לבילוי ורוצה לתפוש מישהי ללילה או יותר עושה את זה? בסיטואציה עם האישה תמיד עולות השאלות מה אתה עושה? מאיפה אתה? מי אתה? מה אתה? כשזה מגיע למצב שאני נותן תשובות אז זה נורא מרתיע הקטע הזה של גרוש ארבעה ילדים וכל התיק הזה. בקיצור איך ממשיכים הלאה?

יעלילה1

New member
אם אתה מחפש "יזיזה" אז פשוט תמשיך

לחפש... מתישהו תהיה מישהי שגם לה זה יתאים.

mars4

New member
אתה פשוט טועה בגישה

לתפוס משהיא ללילה זה הכי קל בעולם. מי שמחפשת סטוץ ללילה איד ממש לא מענין אותה מי אתה מה אתה וכמה ילדים יש לך. דברים הרבה יותר עכשויים טורדים את מנוחתה (הגודל, כמה זמן אתה מחזיק מעמד, כמה פעמים אתה גומר אם בכלל, אם יש קונדום , כמה זמן לוקח לך להתלבש ולהתחפף, האם יש לך כסף למונית בשבילה ... כאלה דברים) אבל אני בטוח שתצמא משהי שתמצא חן בעינך ואתה תמצא חן בעיניה היא תוכל להסתדר גם עם 6 ילדים. אז ממש מניסיון מוכח בשטח. עדיף שתשקיע את האנרגיות בחיפוש ובחיזור אחר בת זוג מאשר לרדוף אחרי עינוגים של לילה שישאירו אותך מרוקן תרתי משמע. אם בכל זאת תרצה כמה טיפים לגבי תפיסת סטוץ , אשמח להציע מניסיוני הדל

mor881

New member
אשמח לעצות בשני המישורים

שמע אני גרוש הא? אני רגיש הא? מתחשב בכל העולם ואחותו אבא למופת הכל טוב ויפה אבל הכל טרי עדיין רק חצי שנה גרוש אז א' יש תקטע הזה: שמה?.. עכשיו?.. מיד אחרי הגירושים להתפש במערכת יחסים חדשה ? לאן זה יוביל? ולא לא מחפש סטוץ לשמו אבל כן מחפש מישהי שתבין אותי ואת מצבי הנוכחי כי אין לי כח לשחק אותה דון ז'ואן עכשיו ממש לא. מצד שני אני לא רוצה לשקר אז אומר הכל על הפעם הראשונה וזה מבריח אותן man what the f--k to do?

כמה שאתה צודק ../images/Emo45.gif

אבל כמו שהוא אומר, הוא גרוש טרי, רוצה לטעום מכל העולם, תן לו סטוצים,תן לו אין מחויבות, תן לו אין רגש, אחרי שישבע יתחיל להקיא, ואז יגיע לבד למקום הנכון בבחירות שלו. חושבת שכולנו היינו (או לפחות רובנו) במקום שהוא נמצא כרגע, לא יעזור כמה שננסה להסביר, להטיף, לבאר, הוא בשלב של לטרוף את היקום. ואחר כך יבוא השקט, מרצונו החופשי מתוך תוכו

mor881

New member
בואי אגלה לך סוד

אני מקיא עוד לפני שהתחלתי זו הבעיה ויש בי את הרצון והשאיפה לשלם הזה שהיה קודם המשפחה אבל במקרה שלי זה אבוד כי אנחנו משתי מדינות שונות בתכלית. ובכל זאת מגיע רגע המפגש בבר במועדון בספסל הציבורי או בסופרמרקט איך אבל איך אפשר לחיות עם זה שלהתחיל פרק חדש בחיים? כל כך כואב אוףףף אין לך מושג מה עובר עליי. אולי בכלל אני צריך תקופה של שקט טוטאלי עם עצמי? אבל אז המחשבות לא נותנות מנוח. אז שהראש עמוס מידי יוצא לי לבלות ופה מתחילה הבעיה ..

אז בוא ואגיד לך משהו

את כל מה שהיה עד לפני חצי תמחק (הרבה עבודה ורצון טוב) תעשה ריסטרט לחיים שלך שב עם עצמך, תסתגף, תסתגר,תכבה את האור ותעשה חשבון נפש עם עצמך, אבל אחד אמיתי כזה, בלי רמאויות וקיצורי דרך. אם אתה רוצה ויוצא לבלות וחוזר מתוסכל, תעבוד על זה שזאת תקופה של בילויים לא מחייבים ושאתה רואה את הרגע הזה בלבד בלי לחשוב על המחר, תתמסר בכל מאודך למיאוס הזה, עד שתתעייף, עד שתמצה. אם בכל זאת קשה לך, עזוב הכל, עשה פוס על החיים, ותחליט שאתה לא מחליט שום דבר מהיום והלאה, ומה שקורה לך מעכשיו קורה כי זה צריך להיות ותזרום עם זה. תן לחיים ולהווה להוביל אותך, לא אתה אותם. אבל.........תשמור על עצמך!!!!!

mor881

New member
אז לא להחליט לקום בבוקר?

ומה עם לימודי הדרמה שלקחתי על עצמי? ומה עם הקומונה שהצתרפתי אליה ? יש שם דינמיקה חבל"ז אני חייב לשמור על עצמי כמו על תינוק שהתחיל לזחול. איך מתוך השמירה על עצמי אני מצליח לתת לחיים לנהל אותי ? זה כמעט בלתי אפשרי . בקשר להסתגפות איזה מין חשבון נפש אני אמור לעשות עם עצמי ? ומה זה אומר בלי רמאויות , כי זה כל הזמן לקבל החלטות ולשים דברים על המאזניים זה מול זה מה שוקל יותר ואז לקבל החלטה בקיצור סדערס אחד גדול שלא יודע איך לצאת ממנו.

תסלח לי

אבל אתה מכניס את עצמך לתוך הווג'ארס הזה. תפסיק לחשוב, תפסיק לתכנן, תפסיק לצפות. תקום בבוקר חף ממחשבות כמו תינוק פשוט תחליט שאתה מחליט שלא להחליט
בנת' אותי?????

mor881

New member
תגידי יש לך תשובה

לשאלה שיערית לא יכלה לענות עליה?

בדיוק כמו שתיאה כתבה

אתה לא משאיר ילדים מאחור !!!! אתה תהיה איפה שהילדים שלך נמצאים,ובינתיים במקום לשחק חי-צומח-דומם תתחיל לדוג סלמון להעביר את הזמן. אתה יודע, כשדגים דגים זה הזמן הכי טוב לסדר את המחשבות ואם הייתי במקומך דגה איזה סלמון טוב, הייתי מתחילה לסדר במחשבות איך מסדרת אותו על המחבת שלי עם עשבי תיבול ורוטב מרווה

במחשבה שניה

איך בא לי על סלמון בתנור עם עשבי תיבול ברוטב מרווה קוקיייייייייי

למעלה