שאלה

שאלה

איפה אני יכולה למצוא ספר שמסביר על הקאנג'ים? (כלומר יש בו מספר קאנג'ים שהוא מלמד לכתוב) אריגאטו!

Emiko

New member
היי, ככל הידוע לי - באמזון....

אבל לא ידוע לי הרבה, אז אל תתיחסי :) ^_^

T h e R o s e

New member
לימוד קאנג'י

יש לי כמה אתרים ממש ידידותיים שמלמדים איך לכתוב קאנג'י. מעוניינת?

../images/Emo45.gif נראה לי שכולם מעוניינים... ../images/Emo20.gif

פרסמי בפורום וזה יוכל להכנס לקישורי הפורום לטובת כולם - גם בעתיד!

GnomeBubble

New member
*אהם* קישורים *אהם*

שימו לב לפס הכחול והפטריוטי בראש הפורום. בכל אופן, אני ממליץ בחום על KanjiClinic שנמצא שם בתור מקור לטיפים על לימוד קאנג'י עצמאי. אני לא התלהבתי במיוחד מכל אינדקסי הקאנג'י הכלליים כמו Kanji.org - לדעתי עדיף להוריד תוכנת Flashcards (חפשו באתר של ג'ים ברין - יש שם הרבה כאלה) ולקנות ספר עזר לשינון קאנג'י (כמו Remembering the Kanji של ג'ים הייסיג, או A Guide to Remembering the Kanji של הנשאל).

T h e R o s e

New member
לימוד קאנג'י

אכן, האתרים של ג'ים ברין מעולים. אם מישהו לא מכיר: http://www.manythings.org/japanese/links ואני מתנצלת על האיחור בתשובה. קצת בלחץ בעבודה עכשיו כשנגמרה חופשת ה-OBON וכלום חזרו לעבודה... האם יש מישהו שעדיין לא יודע לכתוב היראגנה וקטאקנה? כי יש לי כמה אתרים חמודים. דרך אגב, מי שבאמת רוצה ללמוד קאנג'י, יש מילון מעולה של יעקב הלפרין (כן, כן ישראלי) שהמציא שיטה מיוחדת ללימוד הקאנג'י. אני בטוחה שאפשר למצוא אותו בארץ ואם לא אז ב-AMAZON. אני למדתי עם המילון הזה לפני 15 שנה והוא פשוט נהדר. NEW JAPANESE - ENGLSIH CHARACTER DICTIONARY BY JAKE HALPERN

למעלה