שאלה

D r z

New member
שאלה

היי כולם.. אני בת 17,בתולה.. יש לי חבר כמה חודשים .. אני רוצה לשכב איתו אבל אני נורא מפחדת מהכאבים של החדירה וקריעת הבתולין.. יש אולי עצות להקל על הכאב או משהו ? או שהוא לא כזה נורא ...

bioc1

New member
זה כואב אבל מתמודדים...

בהתחלה עדיף שהוא לא יכנס עד הסוף אלא לעשות את זה בהדרגה....אחרי פעמיים שלושה זה כבר לא כואב... יש כאלה שאפילו נהנות מזה...

pasivit

New member
קודם כל תירגעי !

אני יודעת שזה לא ספר בישול למרוקאיות (וסליחה אם העלבתי מישהו עם הבדיחה המטופשת), אבל דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה להירגע ותהיי בטוחה שאת מוכנה לזה - זאת העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך בנושא. ככל שתהיי יותר משוחחרת ויותר נינוחה עם בן זוגך, כך תעבור החוויה הזו יותר בנעימות. לא להילחץ. את יכולה להעזר בגורמים שעוזרים לך להירגע ולהגיע לאוירה אינטימית יותר (כגון מוזיקה, אולי מעט אלכוהול, מסז' מפנק וכו'). וחוץ מזה, לא לכולן כואב, אבל גם אם קצת כואב אז זה כאב שמגיע מתוך מיצוי אהבה בינך לבין בן זוגך (כמובן שאני מניחה שאת אוהבת אותו) וזה מה שהופך את הכאב לנסבל ואפילו לכיף - כיף לא נורמלי אם תשאלי אותי. אה, כן, וכמובן שלא לשכוח את המשחק המוקדם - לא לזלזל בו - עושה פלאים !

היי לך ../images/Emo140.gif

זה מאד משתנה מבחורה לבחורה, כך שקשה לדעת מראש איך תחווי את זה. העצות הן לא בנוגע להקלה על הכאב אלא בנוגע לכל הסיטואציה, איך ליהנות ממנה גם
חשוב שתהיי בטוחה לחלוטין, שתרגישי טוב עם הגוף שלך, עם כל המצב, שלא תרגישי שמופעל עלייך לחץ, שתהיי ממש מגורה, שהגוף שלך יהיה מוכן וירצה את זה - מרגישים, שתבקשי את מה שאת רוצה ואיך שאת רוצה, שתרגישי בטוח עם הפרטנר שלך לעצור באמצע, לשנות, לתקשר, לעשות את זה בקצב שלך, להפסיק אם את רוצה, שזאת תהיה סביבה בטוחה לחלוטין
לא משנה כמה הוא מגורה וכמה הוא חרמן וכמה לא יודעת מה ולא נעים לך וכן נעים לך. תרגישי איך נכון לך ואל תתפשרי על עצמך!

ארטימיס

New member
../images/Emo24.gif כנסי לכאן!!

לי זה היה כואב כן.. אבל אחרי כמה פעמים שתעשי את זה תביני שהכאב היה מישתלם (מקווה בשבילך) את צריכה להיות מאוד רטובה... עדיף שהוא יתחיל על האצבעות קודם ורק אחרי זה יחדור לאט לאט ובזהירות
את צריכה להיות הכי משוחררת בעולם (אני יודעת כמה זה קשה), אל תחשבי על שום דבר חוץ ממנו ועד כמה שבא לך עליו וכמה את אוהבת אותו. את תהיי לחוצה.. תנסי לפחות. בהצלחה

תוודאי עם עצמך אם את באמת מוכנה

ושזה לא נובע מלחץ חברתי או לחץ של החבר. ודבר שני- לדאוג שתהיי מספיק מגורה, משחק מקדים יחסית ארוך וככה זה אמור פחות לכאוב.

למעלה