שאלה?

LIZIM2

New member
שאלה?

למה לגרושות יש סטיגמה לא טובה? עדיף להיות גרושה באושר מאשר נשואה בשקר לא? אז למה פוסלים אותם? וזה נכון אל תגידו שלא.

shemesh22

New member
מי שמתחשב בסטיגמות

לא יגיע רחוק. חוץ מזה לאחרונה שבדקתי את הסטיגמה שלי, הייתי די מרוצה. ולמי שהיא לא נראית..שיקפוץ
חג שמח

תאמרי לי בבקשה : ../images/Emo4.gif

מי אמר לך שלנו הגרושות יש סטיגמה לא טובה? ומי בכלל פסל אותנו? אני אישית לא נתקלתי עדיין בסטיגמות עלי או על פסילות אין לי מושג מהו הסטטוס שלך, ובאיזו חברה את מסתובבת, אך לי מעולם לא קרה שמישהו פסל אותי על היותי גרושה. אני גרושה באושר, ואפילו חברותיי הנשואות לא פוסלות זאת, אלא נהפוכו, הן דואגות להיות איתי בקשר וכל הזמן מזמינות אותי אליהם לבקר ולבלות איתן ועם בעליהן. לפיכך, אין לי שמץ של מושג מהיכן הבאת את השטויות האלו (וסילחי על כך) שבת שלום לך ויום אהבה שמח!

LIZIM2

New member
תשובה

תראי זה לא שאמרו לי באופן אישי, ואף אחד לא פסל אותי תמיד מעודדים אותי. וגם החברה שלי תומכת. פשוט יש את העניין שאים את יוצאת עים מישהו ובמיוחד שיש לך ילדים או אפילו רק ילד אחד, אז ההורים של החבר מסתכלים על זה כאילו??? לא יודעת מה. שאולי היא התגרשה בגלל שהיא לא בסדר וכו'... אני ממש לא עושה חשבון לאף אחד ואני מאושרת. אבל יש מציאות כמו שמרחמים על מישהי שהיא אלמנה. אז מרכלים על מישהי שהיא גרושה טו באב שמח!!

מצוטטת

New member
את לא...

אבל... מאד כן! ובמילותיך את... את עצמך יוצרת ת'סטיגמה לעצמך זו התחושה ...הפרטית שלי!

LIZIM2

New member
שתיתי קפה

כן שתיתי וגם אכלתי. די אני לא באה להיראות שלילית. בסה"כ שאלתי משהו וכולכם מתנהגים בוולגריות ממש. אל תיקחו ללב אני בסטטוס משפחתי בדיוק כמוכם.

אני אולי גרוש על הניר

את גרושה בנשמה...אין זה משהו שבא מבחוץ,יותר מהכל שאלה של בחירה.

מצוטטת

New member
../images/Emo52.gif

וולגריות........... קחי אויר מותק, לא תמיד, לא כולם!!! אז אם צריך שוב להסביר, תפאדל תבואי פם הבאה ותבקשי. אם זה כ"כ חשוב לך בשמחה אעשה זאת...... כי הפם ברשותך, העברת לי ת'חשק........ מתנצלת על הוולגריות.... הכוונה כאן היתה ה-פ-ו-כ-ה הפוכה הפוכה........גם אם לא הגבתי לטעמך אז סליחה על שאנני מספיק...לטעמך! מודה בהכנעה........ אני כאן OUT !!!

לבדיתי

New member
ואני דווקא חושבת שיש אמת בדבריך

כן כבר שמעתי מילים כמו "אין עשן בלי אש"..."לשני הצדדים יש חלק בגירושין" או "אין צד אחד אשם" וכד'. ומה לעשות בחברה שלנו רגילים לראות את כולם בזוגות... הפתרון שלי להרים את הראש ולצעוד קדימה. למצוא את מי שטוב לך איתו להיות שלמה עם עצמך וכל השאר יבוא מאליו.

שחר טל1

New member
מקווה שאת צודקת גם אני חששתי

שאם אצא מהמערכת הזוגית הרקובה שלי אז ....אולי פחות יזמינו אותי אלה מחברותיי שנשואות אולי תחשושנה לבעליהן? אולי אני שווה פחות? אלה לצערי סוג החששות שגרמו לי להתקע עוד הנישואים להתקע מאוד לא מאושרת וחבל היום אני אחרת מגורשת מאושרת ואוליי יש עם מה להתמודד חברתית ימים יגידו התגרשתי רק לפני מספר ימים

לשחר טל 1

בוקר טוב לך. לא רואה ולא סופרת אנשים ויחיו הקנאים.תאמיני לי שאין לך מה לפחד מה יומרו חברותייך הנשואות זה בעיה של הבעל שלהם. אם הוא אוהב תאישה שלו. יכבד אותה גם כשאתם יושבות על כוס קפה...זאת דעתי למחשבתך יום טוב לך

ליחידה

בוקר טוב לך כמה שאת צודקת יאלה. אנחנו אלו שכן מאושרות ונהנות לנו ויש לנו תחופש בחיים שלנו בלי בוס ובלי שום סטיגמה מה השטויות שרשמו שיבדקו לפניי שמפרסמים...אני מסכימה איתך מאוד.כל הכבוד לך על תשובתך ויום קסום שיהיה לך ולכל הגרושות בישראל אמן אמן...

EFRATY10

New member
בודאי שעדיף לחיות בשקט נפשי

כגרושה ולא כנשואה חסרת שקט נפשי.

R a c h e li

New member
אההההההההה....

באמת בעיה
למזלי עדיין לא ניתקלתי בה....דרך צלחה לך......

זהו?נפנפתם אותה?

כל הכבוד..בדיוק על זה אני מדבר.. פשוט אין כניסה לחדשים.. ולא משנה הדיעה שלהם...

למעלה