שאלה:

עוד אחת

New member
שאלה:

למה כשרוכב-אופניים עולה על אופניים ללא גלגלי עזר האופניים לא נופלות הצידה? הרי אין להן עובי, וכשמעמידים דף נייר לא מקופל על השולחן הוא מיד נופל על פניו. פשוט אני ניסיתי מאות ואולי אלפי פעמים להתחיל לנסוע על אופניים בלי גלגלי-עזר ותמיד כשהתחלתי לנסוע מיד אחרי שהייתי שמה רגלי על הפדלים הייתי נופלת הצידה.

oren_hershco

New member
דווקא לא - ותשובה אמיתית

(לצורך הדיון הזה אופניים = אופנוע) כשמכונית פונה שמאלה, אנחנו נלחצים לצידה הימני. כשאופנוע יפנה שמאלה, יקרה אותו הדבר, אך מכיוון שאין לו תמיכה צידית הוא יפול ימינה! בטריק הזה משתמשים כל הזמן, אבל הפוך. כלומר, אם אנחנו נוסעים בקו ישר והכלי נופל קצת ימינה, מיד נטה את הכידון ימינה - זה יגרום לו "ליפול קצת שמאלה" - בדיוק חזרה למצב המוצא. כדי להכנס לסיבוב עושים שני צעדים: הראשון הוא "הפלת" האופנוע לתוך הסיבוב - הטיית הכידון ימינה תפיל אותו שמאלה. עכשיו צריך לשמור על שיווי המשקל החדש, תוך כדי הסיבוב. ואיך אפשר בלי ידיים? זאת כבר הרצאה לפעם אחרת... (B.Sc. בפיסיקה, רוכב אופנוע, רוכב אופניים ולכל הבורים שלא ידעו לענות לה - תקראו את זה גם אתם)

אלון DRZ

New member
זה בגלל שאת לא יודעת לרכב ../images/Emo18.gif

תנסי לרכב על נייר מקופל.

stilgur

New member
שדון, אלון...

קרעתם אותי...

אלון DRZ

New member
קראתי את זה אולי 5 פעמים

אני לא מאמין שהיא מבינה מה היא כתבה. מאיפה היא הביאה את זה בכלל ??

Cody

New member
התשובה פשוטה

עבדו עלייך,מכרו לך אופניים דפוקות. הבדיקה הראשונה שעושים כשקונים אופניים היא להעמיד אותם ישר ולעזוב. אם נופלות - או שפג התוקף, או שהיה איזה פאק ביצור. תחזרי לחנות,עבדו עלייך בעניים

../images/Emo18.gif תשובה רצינית ! ../images/Emo18.gif

מה קרה? חייבים לספר בדיחות תמיד?
התשובה האמיתית היחידה שיש היא פשוטה: אנחנו לא יודעים. אנחנו כן יודעים שגלגל שמסתובב לא נופל הצידה, ולכן כל עוד את לא נוסעת באופניים, את תפלי. מעבר לכך, לא תיפלי. למה? כי ככה ראינו שקורה (פיזיקאים) \ ככה אלוקים רוצה (דתיים) תבחרי את התשובה שמתאימה לך...

barakhalla

New member
ועוד נותנים להן מטוסי קרב להטיס...

יא אולוהים! (במבטא באלולי...)

קוליVFR

New member
../images/Emo41.gif הלו, לא לזלזל בנשים ../images/Emo41.gif

יש לי כמה ידידות שרוכבות מעולה על אופנוע אני משוכנע שלא פחות טוב מרובכם..אם לא יותר טוב.. מצטער חברה, בקטע הזה אני לא מסכים איתכם.

מיצו

New member
אף אחד לא מזלזל. להיפך. חלק גדול

מידידי הם נשים... (טוב, לפחות ככה זה היה פעם בימי רווקותי. עכשיו, אם אישתי תקרא את זה, אני מכחיש מכל תוקף!) רק מה, אין ויכוח שהעולם של היום (כמו זה של הלילה) נוצר בשביל ובידי גברים, ולפי מה שאני שם לב, לא כל כך במחשבה קדימה. אז זו לא חוכמה להגיד שנשים לא נוהגות טוב כמו גברים. חלקן דווקא עושות זאת הרבה יותר טוב. אבל מכיוון שדרך המחשבה הנשית לא תואמת את זו הגברית (מה לעשות? אנחנו אולי שווים בפני החוק אבל לא זהים מבחינת ההרכב הפנימי) אז ברור שחלק גדול מהן יעשו זאת הרבה יותר גרוע מאשר חלק גדול מהגברים. אבל עכשיו, לשם שעשוע, נסה לקחת מכשיר סופט אנד טיזי ונסה לגלח לעצמך את בית השחי או את הרגלים. נראה אותך צוחק על אישה להבא!

stilgur

New member
ושוב, תודה .

על הבוקר לתפוס כזה צחוק... זה לא יכול להיות משהו אחר חוץ מבריא... יום נפלא לכולם... והפעם הקרדיט על הצחוק מוגש לכולכם !!!

למעלה