שאלה

רקדנית1

New member
שאלה

למישהו יש תרגילים לתת לי לחיזוק הקשת ברגל?(אין לי פלטפוס) אני פשוט רוצה לחזק אותה.
רבה לכל העונים!!!

אין קשר

אין קשר לפלטפוס ... לי יש פלטפוס ויש לי קשת דאי טובה אממממ אם את רוצה לחזק אז את פשוט צריכה סתם לשבת עם רגליים מתוחות קדימה ולעשות הרבה בקצב פויינט פלקס וכל מיני כאלה קודם לאט אך כך מהר ולעשות הרבה ! זה יחזק לך את הכף רגל אם את רוצה שתיהיה לך קשת יותר טובה אז פשוט לעשות פויינט ולתקוע אותו על הריצפה כל מיני מתיחות כאלה או שתבקשי ממשהי לשבת בישיבת פרפר או משהו ואז שבי לידה תמתחי את הרגל בפויינט מתחת לרגל שלה ושממש תתיישב לך על הרגל עם כל המשקלל זה ממש מגניב הגיע לי האצבעות לריצפה זה טוב אבל לא יותר מידי ......

רקדנית1

New member
לא כתבתי שיש קשר...

פשוט ציינתי שאין לי פלטפוס (רק כדי לחסוך מאנשים את השאלה הזאת) וחשבתי שלאנשים עם פלטפוס אין קשת טובה..אבל לפי דבריך כנראה שטעיתי... טוב אנשים אשמח לקבל עוד עיצות לתרגילים מיכם

ofer124

New member
אאאאאאא..ממממ

יש לי פלטפוס קיצוני וניראה לי שזה מאוד משפיעה כי אין לי בכלל פוינט..\=

זה לא השפעה או משהו

בדרך כלל פלטפוס לא גמיש אבל יש אנשים שיש להם פלטפוס עם כף רגל גמישה זה לא שהפלטפוס משפיע זה לא קשור

dance fr3ak

New member
תקשיבי....

קודם כל, תדעי דבר אחד. בכל מקום בו יש שרירים, ישנן שתי קבוצות שרירים, האחת שעובדת לטווח קצר והשניה לתווך ארוך.... אי לכך, כדי לחזק את הקשת, את צריכה לחזק את שתי הקבוצות האלה, ככה שמה שאת צריכה לעשות זה פשוט לשבת בפוינט לאורך זמן , נגיד סטים של עשרים שניות והפסקה.... ככה תחזקי את האיזור... רצוי מאוד למתוח את כל הרגל...

למעלה