שאלה

שאלה

בבייתי יש 4 ממירים ,אחד בסלון ועוד 3 ממירים אחד בכל חדר. אך משום מה הממירים בחדרים לא עובדים! אני משלם את ה-300 שקל בחודש ושום ממיר מהחדרים אינו עובד. "אוסף מידע,אנא המתן" תמונה נתקעת ואיך שמדליקים את הטלוויזיה , המערכת תקועה ,"תקלה בשירות,אנא פנה למוקד טכני" כלא לה ועוד הם מה שמופיע על המסך. הזמנו טכנאי , הוא גזר והחליף חוטים, קדח חורים בקיר ולבסוף הודיע: יש בעיה בתקינות הכבלים והחיבורים. אז תתקן ביקשנו! והוא אמר: זה בעיה שחשמלאי צריך לפתור לכם ,זה לא קשור להוט. ואכן הגיע חשמלאי וקבע לאחר שעתיים של בדיקות והחלפת חוטים- שאין שום בעיה בכבלים התקינות מצונת. ושוב התקשרנו להוט ושוב הגיע טכנאי ושוב טען מה שטען. בקיצור אני תקוע עם 3 ממירים שאני לא יכול לעשות איתם כלום!!!. אין לי שום רצון להתנתק מהוט כי אני באמת חושב שהתוכן הוא מצוין (! ועל זה כל הכבוד) אבל מה לעזאזל אני אמור לעשות?!?! בתקווה שפה אמצע את התשובה ...
תודה מראש על הקריאה-ו vod שירות פשוט גאוני.

2AA

New member
כמה שאלות:

1.איזה כבל לא תקין? כבל ראשי שמזין את כל הבית מבחוץ או בתוך הבית ? 2.מה בדיוק לא תקין בכבל? 3.יכול להיות שהכבל לא תקין ולא ניתן להחליף אותו בגלל שהוא תקוע בתוך הצינור ולכאן הוא אמר להזמין חשמלאי כדי שהוא הינשא להחליף את הכבל (זה באמת לא עבודה של תכנאי).חשמלאי לא יכול לקבוע עם כבל של כבלים תקין או לא ! בכל מקרה עם לא ניתן להחליף את הכבל אז הכי גרוע הוא שצריך להעביר כבל חיצונית בתוך הבית על הפאנלים עם אין ברירה. 4.איזה אזור/עיר? אין דבר כזה "אין פתרון" השאלה למה הלקוח מסכים ולמה לא,לא כולם אוהבים כבלים בצורה חיצונית אבל עם אין מה לעשות אז זה מה שיש.

את אומר כמה שאלות?

אף אחד לא חייב אותך לענות ואם אתה עונה אז תדבר יפה ותסביר כמו בן אדם אף אחד לא מכריח אותך להיות כאן!

2AA

New member
תגי 0 מישהו דיבר אליך,אני מנשה

לעזור לבחור ולא לך.

ppc

New member
יכול להיות שזה בעיה של המגברים שלהם

שינסו להחליף מגברים וכל יסתדר...!!!
(בטח הם לא חשבו על זה..!)

לא שמעתי על דבר כזה תתלונן

להוט הם הכבלים שלך אתה משלם להם 300 שקל לחודש!! הם חייבים למצוא לך תתשובה!! תסביר להם את זה!!! אם הם ימשיכו ככה..לא ישארו להם אנשים!! בייושששששששש

תשובות

הם טוענים שהחיבורים שיש בקיר לא נכונים ,והם לא יכולים לתקן כי זה לא משהו שקשוטר אליהם אלא לחשמל בבית, כשהגיע טכנאי הוא טען שהחשמל בסדר גמור וכל החיבורים תקינים אבל הם עדיין בשלהם שזה לא בסדר, והם גם לא מוכנים לנסות לראות איפה בדיוק הבעיה בקיר כדי שנוכל לתת לטכנאי לבדוק במקום הבעיה. אני גר בחולון , והממיר בסלון עובדמצוין ,זה רק בחדרים . את האמת כבר אני מיואש לגמרי ואין לי כל כך הרבה זמן לפנות אליהם ולהיות ריצות האלה בין חשמלאי לחשמלאי ולעשות את כל שיחות הטלפון, בכל זאת יש גם עבודה ... אבל אם הייתי יודע שמישהו היה פותר לי את הבעיה הייתצי גם לוקח יום חופש כדי לשמוע אותו . אבל לאף אחד אין את התשובה וזה מה שמרגיז פה.

טוב תנסה ביס ואם לא אז זה משהו בחש

ולנו פה בטח שלא יכול להיות תשובה אם להוט אין תשובה שערוריה!!

2AA

New member
שאלה?:יש מצב ששיפצתה בבית ויש

עכשיו איזה מפצל בתוך הקיר ? גם זה קורה ויכול לגרום להמון בעיות גשהוא מתקלקל ואין איך להחליף אותו כי הוא בתוך הקיר.

...

שיפצנו לפני שנתיים ות החיבורים עשו הוט ככה שהחיבור הוא בסדר והם לא יודעים להסביר איפה בדיוק הבעיה לטענתם:"בתוך הקיר יש כבלים שלא מחוברים נכון"...

2AA

New member
טוב,בדיוק מה שחשבתי.יש מפצל בתוך

הקיר שנשרף וחייבים להחליף אותו כי הבעיות רק יחמירו. אז ב-HOT צודקים, הבעיה לא קשורה לשום חשמל פשוט צריך למצוא את המקום בתוך הקיר איפה שיושב המפצל ןלשבור את הבטון באותו קטע כדי להוציא ולהחליף מפצל. הרבה אנשים עושים שיפוצים ומכניסים הכל לתוך הקיר אבל כשמגיע הזמן להחליף משהו אחרי כמה שנים זה בעיה. כל כמה שנים משדרגים את המפצלים לטובים יותר כדי שיתאימו ויעבירו תדרים יותר טוב בגלל זה תמיד צריכה להיות גישה למפצלים.

DIGIPOPOO

New member
אה, לא ממש הגיוני, די שטויות,,

לא הגיוני המפצל בתוך הקיר עצמו, ברוב במקרים יש קופסאת תקשורת שבה נמצע המפצל שמפצל אתה חיבור של הוט ליתר הנקודות, מפצל רגיל לא נשרך כי אין בו מה שישרף, בתוכו יש חוטי מתכת, מגבר יכול להשרף ואין מצב שהוא בתוך הקיר עצמו. וחוץ מזה זו לא בעייה שלו, שהוט תתקים תשתית חיצונית

DIGIPOPOO

New member
שים לב מה אתה כותב

לאחר השיפוץ כלומר הוא לא בתוך הקיר עצמו, וכדי לגשת אליו צריך לשבור את הקיר. הוא נמצא במקום נגיש שבו נעשים חיבורי התקשורת

לא !

לקראת סוף השיפוץ יחד עם כל ההתקנות הזמנו גם את הטכנאי של הוט שיעשה התקנה ,זה היה כבר בסיום והוא עשה חיבורים בקיר ענארף

למעלה