שאלה

thats me1

New member
שאלה

1. אני משתמש בCOMMON DIALOG על מנת לאפשר למשתמש לבחור תיקיה מסויימת. איך ניתן להגביל את החלון לפתוח רק תיקיות? אני לא רוצה שיראו קבצים. אני רוצה שהמשתמש יפתח ספרייה. 2. איך אני יכול לדעת איזה קבצים יש בתיקיה מסויימת? תודה מראש

פאשה0

New member
תשובות

1) אולי יש דרך טובה יותר מזו, אבל אפשר פשוט ב-filter לרשום משהו כזה:
Folders|*.blablabla​
כלומר לתת כמסנן איזשהי סיומת מוזרה שלא מופיע לשום קובץ, ואז יוצגו רק תיקיות. 2) אחד הדרכים זה להישתמש בפקד FileListBox, הוא מציג רשימת הקבצים של התיקיה מסויימת (קובעים אותה ע"י תכונה path).

thats me1

New member
זה לא בדיוק זה

1. החלון מראה רק תיקיות, אבל אני לא יכול לבחור שום דבר. כאשר אני פותח את התיקיה ה"אחרונה", זאת שמכילה רק קבצים ולא תיקיות נוספות, אני מקבל מסך ריק שממנו אני לא יכול לבחור כלום, ובצדק מפני שבחרתי לסנן את כל הקבצים. 2. איך אני מוסיף את הפקד הזה?

פאשה0

New member
לגבי 1 אתה צודק, באמת אין אפשר

לבחור שום דבר. 2) לא צריך להוסיף אותו, הוא כבר אמור להופיע ב-toolbox

ארזירון

New member
אז לגבי 1...

http://www.vbaccelerator.com/home/VB/Code/Libraries/Common_Dialogs/Folder_Browser/VB6_Folder_Browser.asp נכון שאין כזה מובנה ב-VB, אבל כמובן שמישהו אחר כבר כתב כזה

thats me1

New member
הסתדרתי בדרך קצת עקומה

אבל אני בטוח שיש אחת יותר טובה: לגבי הראשון: השתמשתי באובייקט Drive List Box, זה לא דיאלוג, אבל איכשהו עושה את העבודה ולגבי השני: השתמשתי כמו שאמרתם ב File List Box שהוא Visible = off

למעלה