שאלה... מתי ואיפה ההופעה הקרובה שלה?
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 8/8/05 #2 בקמלוט הרצליה../images/Emo13.gif 80₪, 23:00 פתיחת דלתות 22:00
ש שירנטע New member 9/8/05 #4 מישהו הולך לזה..? אני התקשרתי אתמול להזמין כרטיסים ואמרו לי שלא נשאר...
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 9/8/05 #5 למה התקשרת רק אתמול?../images/Emo10.gif אממ כן אני הולכת עם יפעת ונטלי.. אוף חבל אבל אל תדאגי כי יש עוד הרבה הופעות בזמן הקרוב
למה התקשרת רק אתמול?../images/Emo10.gif אממ כן אני הולכת עם יפעת ונטלי.. אוף חבל אבל אל תדאגי כי יש עוד הרבה הופעות בזמן הקרוב
ש שירנטע New member 9/8/05 #6 כי... תמיד אני מתקשרת שבוע לפני ויש... איזה באסה! טוב, אני מנסה עכשיו להשיג לתמונע שבוע הבא, אני מקווה שלזה כן נשאר... בינתיים כבר יומיים לא עונים לי בקופות...
כי... תמיד אני מתקשרת שבוע לפני ויש... איזה באסה! טוב, אני מנסה עכשיו להשיג לתמונע שבוע הבא, אני מקווה שלזה כן נשאר... בינתיים כבר יומיים לא עונים לי בקופות...
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 9/8/05 #7 לתמונע בטח נשארו... זה עוד שבועיים בערך.. מוזר שלא עונים טוב מקווה שתשיגי...
ש שירנטע New member 9/8/05 #8 אולי... הם פתוחים שם רק בערב או משהו... אני אנסה עוד פעם היום בערב... גם לשם את באה?
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 9/8/05 #9 אני חושבת שכן../images/Emo13.gif אני מקווה אבל רוב הסיכויים שכן...
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 10/8/05 #18 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נדחפת שיחות רשמית! כפרעליך
מ מתה על מירי New member 10/8/05 #19 חחח מה את רוצה אני שואלת אם אנחנו הולכות.. חח אמרת שאת הולכת אז שאלתי אם אנחנו הולכות חחח
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 10/8/05 #24 יופי!../images/Emo9.gif טוב שנשארו... יש מצב שאני באה...
T The only Shpitz New member 9/8/05 #10 שאלה... איפה אפשר להזמין כרטיסים? ואיפה אני יכולה לדעת מתי ההופעות שלה מתקיימות ואיפה?
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 9/8/05 #11 כרטיסים לאיזה הופעה??? להופעה של יום חמישי נגמרו הכרטיסים.. ולכל הופעה שבא לך ללכת את נכנסת לאתר המועדון\איפה שהיא מופיעה ומתקשרת לטלפון להזמין כרטיס...
כרטיסים לאיזה הופעה??? להופעה של יום חמישי נגמרו הכרטיסים.. ולכל הופעה שבא לך ללכת את נכנסת לאתר המועדון\איפה שהיא מופיעה ומתקשרת לטלפון להזמין כרטיס...