שאלה...

שאלה...

ראיתי אתמול "קריי בייבי", נער שוליים, איך שתקראו לזה. תגידו, ג'וני דפ באמת שר את השירים מהסרט?

לא

ג'וני לא זמר והוא לא שר את השירים... אבל לדעתי בשיר King Cry Baby זה ממש דומה לקול שלו.... אבל יש משהו שכן רציתי לשאול... הוא מנגן בגיטרה? כי גיטריסט הוא כן...

pulpula

New member
יאם יאם @ הקול של ג'וני

יש לו מראה נערי כזה וקול עבה בדיוק בטון הנכון!
סורי.. זה לא קשור.. @ מושפעת מהמרתון בערוץ הסרטים

bobit marely

New member
מתןקה ג'וני כן זמר..

לפחות היה...הייתה לו להקה the kids וכן הוא מנגן בגיטרה

הוא לא זמר

ג'וני אומנם מנגן בלהקה אבל הוא לא שר כי הוא מתבייש בקול שלו והוא מעולם לא שר. מי ששר בלהקה זה גיבי היינס

זההו...../images/Emo54.gif

אולי הדבר היחיד שהוא עשה זה לדבר תוך כדי מוזיקה.. אבל אף פעם הוא לא שר...לפחות לא מקצועי נראה לי,.. אבל כן, הוא מנגן
והוא מנגן שירים מהקריי בייבי?? את זה אני לא יודעתת....והוא מנגן את מיינור סווינג משוקולד? כי חשבתי תמיד שכן, אבל עכשיו אני לא בטוחה...כי בתכלס זה לא שיר שלו..אז אני לא יודעת.. והסרט קריי בייבי הוא סרט ענק!!! רק שזאת, הבלונדינת עם העווית המוזרה בפנים, ממש ממש ממש ממש הפחידה אותי..

פני גרזן../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי אני זוכרת שאני וחברה שלי ראינו את הסרט עם עוד חברה שלנו שהיא ראתה פעם ראשונה ומזה הייתה לה טראומה מפני גרזן
זה היה כל כך משעשע

פחח אני מתה על הסרט הזה!

אח, המכוניות! אוף. והיה אותו אתמול בטלוויזיה ופספסתי. אפעם לא ראיתי את ההתחלה...

מזה יש לנו תחומי עיניין משותפים הא?

נדמה לי שראיתי קצת לפניי הקטע שהוא מנשק אותה, שהיא אמרה שהיא אפעם לא התנשקה צרפתית או משהו כזה.

אהה וואי הפסדת לא מעט כל כך../images/Emo4.gif

כלומר גם לא הכי הרבה... אבל זאת לא לגמרי ההתחלה... זאת דיי ההתחלה אבל לא ממש...

למעלה