שאלה כמה זמן בערך אחרי הצו הראשון מקבלים מנילה?
G ganooov New member 5/8/05 #3 אפשר. מתקשרים למודיעין ומבקשים קבלת מיונים לתפקידים במודיעין.. יש על זה כמה פרטים באתר של חמ"ן.
J Jolleen New member 5/8/05 #4 אה באמת? אמרו לי שאי אפשר! אבל מתקשרים לפני או אחרי שמקבלים את המנילה או שזה לא משנה?
ס ספקטוגרף מסות New member 5/8/05 #6 אחח אני את המנילה קיבלתי בערך כ5 חודשים אחרי הצו הראשון. מודיעין אפשר לבקש לפני המנילה, אחרי המנילה, לפני הצו ראשון חלק גם מקבלים. רק תלוי מה , כמובן. עוד שאלות?
אחח אני את המנילה קיבלתי בערך כ5 חודשים אחרי הצו הראשון. מודיעין אפשר לבקש לפני המנילה, אחרי המנילה, לפני הצו ראשון חלק גם מקבלים. רק תלוי מה , כמובן. עוד שאלות?
J Jolleen New member 5/8/05 #7 תודה רבה לך! =] ולא, אין עוד שאלות.. ענית לי על הכל! אני קצת בשוק שזה 5 חודשים חח חשבתי חודש, חודש וחצי מקסימום חח טוב לא משנה =]
תודה רבה לך! =] ולא, אין עוד שאלות.. ענית לי על הכל! אני קצת בשוק שזה 5 חודשים חח חשבתי חודש, חודש וחצי מקסימום חח טוב לא משנה =]
מ מור מאז ועד עכשיו New member 5/8/05 #9 תחכה תחכה... כמו שכולנו עשינו... חחח ד"א לפעמים מודיעין קולטים לבד אנשים ושולחים זימונים עוד לפני המנילה... אם למדת ערבית גם לך זה יקרה.
תחכה תחכה... כמו שכולנו עשינו... חחח ד"א לפעמים מודיעין קולטים לבד אנשים ושולחים זימונים עוד לפני המנילה... אם למדת ערבית גם לך זה יקרה.