שאלה

קוב

New member
שאלה

החג הזה ט"ו באב זה לא חג שצריך לחטוף משהו מאיזה כרם? או שאני מבולבל. דווקא היו לי תוכניות, רעיונות.... שיהיה חג שמח לכולם ולהיזהר לא לחטוף יותר מדי אוכל קוב

אנטואנט

New member
ניסיתי לרוץ בכרמים. באמת.

לבשתי שמלה לבנה, נסעתי בכוונה לקיבוץ (השקעה בפני עצמה), והתחלתי לשוטט בכרמים. אף אחד לא היה שם. והיה חם. מחליא כמה שהיה חם. כל נקבובית בגופי הזיעה. זה היה נורא. ונשרפתי בכתפיים, גם. בכל אופן, בשלב מסוים התיישבתי על סלע והתחלתי לבכות. בעוד אני בוכה שמעתי רעש מאחורי. ושם הוא היה. קיבוצניק חביב שברך אותי ב"שלום" חגיגי. "נו, אז מה? אני חוטף אותך?", שאל בחיוך. חמש שיניים, כמדומני, היו חסרות לו. הוא לבש מכנסונים וכובע מזויף של שיקאגו בולס שכנראה קנה בשוק הכרמל באחת הגיחות לתל אביב. "אה.. לא. אני כאן כדי לבקר את דודה שלי. תודה. שלום", השבתי. וכך הסתיימה חוויית השבועות שלי. עדיף למצוא אנשים חדשים בצינורות המקובלים, כנראה.

פועם

New member
אנטואנט

אני מבקש ממך שלא תבואי יותר לפורום שלנו ואת מררתך תשאירי כאן או בפורומים האחרים תודה אבל את לא רצויה!!

אפרת.א

New member
מסקנה: אולי, אם תנסי את אותה...

ההשקעה (הנסיעה לקיבוץ וכו´) בימים פחות חמים...אולי הכל יראה אחרת? ואולי במקום קיבוצניק - שאמנם היה חביב אך.. יגיע קיבוצניק חביב לא פחות עם מראה שיהלום את הגיגייך - ובמקום "לחטוף" יקח אותך לכוס קפה על ראש גבעה...יחבק את מותנייך ויאמר לך כמה את יפה...את הדודה מי בכלל יזכור לתל אביב - מי ירצה לחזור:)) אנשים עדיף למצוא בכל צינור מקובל או שלא..........הכל תלוי בנו:)) שיהיה לך שבוע נפלא - אנטואנט - ברוכה הבאה

אפרת.א

New member
חחחח קוב - יש לך אולי שאלות

יותר קלות???
שבוע קסום והמון אהבה

למעלה