שאלה

rima55

New member
שאלה

שלום, האם מישהו מכם יודע מה התנאים לקבלת כרטיס פלטינה ואיך משיגים אותו? האם החברות נוקשות בנושא ואיך מגיעים לזה? תודה, שמרית

shai1002

New member
נראה לי שצריך

שיהיה לבעל החשבון מעל 2.5 מיליון ש"ח בחשבונו. אבל תקנו אותי אם אני טועה.

ממש לא

לכרטיסי פלטינה יש תבחינים שונים בין הבנקים אבל מדובר בד"כ במשכורת של מעל 15000 ש"ח או תיק השקעות של מעל 250000 ש"ח. יש בנקים והסניפים שיותר גמישים בנושא. יש תבחינים נמוכים יותר לכרטיס פלטינה מסוג דיינרס ותבחינים קשיחים מאד לכרטיס פלטינה מסוג אמריקן אקספרס. וצריך לזכור שאין שנה חינם מדמי חבר בכרטיסי הפלטינה מלבד מועדונים מסויימים ויש לבצע מההתחלה ממוצע מסויים של פעולות

rima55

New member
אז מה למעשה יתרונות הכרטיס הזה?

ומה לגבי לאומי קארד, האם כאן התנאים פחות מגבילים מבחינת דרישות לקבל את הכרטיס?

ettt

New member
כלקוח חוץ בנקאי בלאומי קארד

אתה יכול לקבל פלטינה אך ורק אם יש לך פלטינה מסוג אחר (כאל, ישראכרט, דיינרס) או בהמלצת סמנכ"ל ומעלה. אם אתה לקוח בנק לאומי- המנפיק הוא הבנרק ולכן זה לשיקולם (לפי התבחינים הנהוגים בבנק)

rima55

New member
ומהם אותם תבחינים של בנק לאומי?

קשה לי להאמין שלכל מי שמחזיק פלטינה יש מליון שקל בבנק או אפילו חצי מיליון

אורי13

New member
ולגבי הבנק הבינ"ל

האם תיק של 300 אש"ח מספיק לקבלת הכרטיס הנכסף?

alikgershman

New member
פלטינה

הכרטיס הזה הוא סתם ביזבוז כסף (של עמלות) אם לא מנצלים את המסגרת שלו. ממש לא שווה להחזיק פלטינה רק בשביל להראות שיש לך כרטיס פלטינה.

79mayah

New member
מאסטרקארד פלטינה בלאומי

כמעט כל לקוח עם מעל 150000 ש"ח יכול להזמין מאסטרקארד פלטינה בלאומי ולקבל אותו שלוש שנים חינם (בתנאי שזה כרטיס שני בחשבון). אין טעם להחזיק את הכרטיס ככרטיס יחיד מכיוון שיש בו מגבלות שונות (למשל אי אפשר לשלם בו בתשלומים אלא רק תשלום אחד)

MOVEREP24

New member
קשה לי להאמין שכל לקוח

על מעל 150000 בלאומי יקבל. אבל נגיד שכן הוא יכול להזמין ויזה של לאומי פלטינה או משהו אחר ולא מסטרקארד ואז הוא בעצם פותר את אותה בעייה של תשלומים שקיימת בכרטיס המסטרקארד. ונדמה לי שהם נותנים אותו להרבה יותר מ 3 שנים חינם גם אם הוא כרטיס יחיד.

למעלה