שאלה

שטרודל¿

New member
שאלה

-מתי העונה השנייה של "ורוניקה מארס" תתחיל? -כמה עונות מתוכננות ל"ורוניקה מארס"?

ShuNka

New member
בארה"ב

העונה השנייה תתחיל ב21.9. בארץ לא ידוע =\ בנתיים בתוכננות שתי עונות אבל אני חושבת שיש סיכוי לעוד עונה אם הסדרה תצליח..

Nitzan122

New member
צר לי לאכזב

אבל בזמן שהיא הוצבה באמריקה (מול אמריקן אידול ואבודים) אין בדיוק סיכויים לעונה שלישית

Moreiro

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

בינתיים אנחנו לא יכולים לדעת אם תהיה עוד עונה או לא. Time will tell

Nitzan122

New member
תראו

שלא תבינו לא נכון אני חולה על הסדרה הזאת, זאת הסדרה הכי טובה שראיתי כבר כמה שנים ואני מאוד מקווה שהיא תמשיך לעוד הרבה עונות מצוינות כמו הראשונה. אבל שמו אותה מול שתי הסדרות בערך הכי מצליחות עכשיו, וגם בעונה הראשונה היה לה ריטינג שלא עבר את הסביר ככה שלא נראה לי הגיוני במיוחד שהיא תשרוד

Moreiro

New member
לא לכל הסדרות יש רייטינג גבוה ../images/Emo121.gif

אי אפשר לראות את הכל במקביל. אבל יש הרבה סדרות שהרייטינג שלהם לא היה הכי גבוה ובכל זאת ממשיכים לשדר אותן. אז עדיף להיות אופטימיים, לא?

Nitzan122

New member
נכון לא לכל הסדרות

יש רייטינג גבוה, וזאת הסיבה שמבטלים אותם... תראי אין לך מושג כמה אני אשמח אם ורוניקה תמשיך לעונה שלישית אבל כשמשדרים אותה בשעה כזאת, קצת קשה לי להיות אופטימית...

נחכה ונראה אי אפשר לדעת

אולי לא יהיה עונה שלישית אולי כן יהיה מי אנחנו שנחליט? אלא אם כן רק ננחש...

הלוואי ויהיו עוד מלא עונות..

אבל זה די קללה.. כל הסדרות הטובות לא ממשיכות הרבה זמן
זה כזה עצוב ומעצבן.. יש לי הרבה דוגמאות לסדרות כאלה: מלאך שחור, מירוץ לאתמול.. זה גם סדרות שהיה להם סוף כזה לא סגור וביטלו אותם כל כך במפתיע!

Lirchu

New member
היי שלום אני חדשה כאן!!

הייי אני ממש התאהבתי בסדרהההה ורוניקה מארס זה הדבר הכי יפה שראיתי בחייייייייייםםםםםםםםם ידעתם שג'ייסון נשויייי?? קראתי באיזה פורום אמריקאי..:S חבל עליו.. אהה אתם יודעים מה התאריך לידה של שלושת הגדולים???? של טדי דאן קריסטן בל וג'ייסון דוהרינג???? פליז פליז פליז זה ממש חשובב!!!!

gavan

New member
ברוכה הבאה!!!!!!

וכן ידענו שג'ייסון נשוי, והתאבלנו ...(אני לפחות...) בקשר לשאר השאלות אני אברר בשבילך....
אבל לא מזמן קריסטן חגגה 25 (וחגגנו לה...)

Nitzan122

New member
תאריכי לידה:

ג'ייסון- 30.3.82 קריסטן- 18.7.80 את של טדי לא הצלחתי למצוא...

למעלה