שאלה שמעתי שבויאודי הולכים להביא את מאיה הדבורה, פינוקיו, נילס מישהו יכול להביא לי יותר פרטים על זה
ט ט ו ט New member 29/7/05 #1 שאלה שמעתי שבויאודי הולכים להביא את מאיה הדבורה, פינוקיו, נילס מישהו יכול להביא לי יותר פרטים על זה
T the saiyan prince New member 29/7/05 #2 אני ראית שכבר הביאו בוידיאו\דיודי את דובוני אכפת לי ועוד סדרות ישנות שווה לבדוק בחנות כזו שיש לך ליד הבית כמו ענק הוידיאו בלוקבאסטר וכו'
אני ראית שכבר הביאו בוידיאו\דיודי את דובוני אכפת לי ועוד סדרות ישנות שווה לבדוק בחנות כזו שיש לך ליד הבית כמו ענק הוידיאו בלוקבאסטר וכו'
ש שועל עגורן New member 30/7/05 #4 אתם מודעים לזה ש... כל סדרות הילדים ב-VOD בחינם במשך כל החופש? אני לא יודע אם להכנס אולי בכל זאת יחייבו...
אתם מודעים לזה ש... כל סדרות הילדים ב-VOD בחינם במשך כל החופש? אני לא יודע אם להכנס אולי בכל זאת יחייבו...
B ba r2 0 1 0 New member 30/7/05 #6 שאני מנסה להיכנס לסרט אז זה עושה לי מן שגיאה כזאת..... יוו כמה אהבתי את הדבורה מאיה! חחח
M Moreiro New member 31/7/05 #7 צריך לשלם על הVOD עצמו ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif פשוט יש חלק מהדברים שם בתשלום נוסף, והסדרות האלה בלי תשלום נוסף.
צריך לשלם על הVOD עצמו ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif פשוט יש חלק מהדברים שם בתשלום נוסף, והסדרות האלה בלי תשלום נוסף.
ש שועל עגורן New member 1/8/05 #9 זו הטעייה צריכים לשלם ואז חלק מהתכנים יהיו בחינם. אם אתם לא רוצים לשלם אל תכנסו.