שאלה

itamar argaman

New member
שאלה

אוקיי זה
הטאקטיקה שאני בניתי לקבוצה שלי (ליברפול), ככה שלמי שיש משהו ע הטאקטיקה ויכול להציע לי הצעה טובה יותר אני אשמח! אז ככה. אתם רואים שה-AMC שלי הוא Harry Kewell, ובזמן האחרון כל משחק שלי הוא מוציא ציון 4, 5 ומה שאני עושה במחצית, זה להעביר את Luis Garcia לAMC, וחלוץ שני במקום גרסיה אני שם Cisse. ואז, חיסרון גדול שלואיס גארסיה הרבה יותר טוב כחלוץ והוא משחק קשר התקפי ואז גם הוא מוציא ציון לא משהו וסיסה ובארוס זה הרבה פחות טוב מגראסיה ובארוס. כבר קניתי את Freddy Adu כדי שיהיה קשר התקפי אבל הוא מגיע רק ב1 לינואר שזה עוד הרבה זמן. AMC בקבוצה שלי זה החיסרון הכי גדול! Vladimir Smicer, נפצע לי לשישה חודשים, וכל השאר שווים לתחת. ככה שיש לי משחקים עוד נגד בצלונה וכל הקבוצות המעולות של הפריימר ליג ויש לי משבר אחד גדול בקבוצה. אז מה שאני רוצה הוא ככה, אני יודע שאתם חושבים על טאקטיקות הרבה יותר טובות מזאת שלי אז אני מבקש שתתנו לי את זאת שתוציא את כל הבאלאגן!! ועוד דבר אחד - אם יש לכם MC טוב שעולה בסביות ה-9, אולי 8 וחצי מיליון שיוכל לשחק במקום Jon Welsh אז אני מאוד אשמח, וולש לא כזה טוב גם הוא. תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים/ות.

sasa2005

New member
עצה

אחי סיסה חייה רעה אני לא מבין למה אתה לא פותח איתו...? ואגב אתה יכול להביא את שנידר ב8 מיליון אך בשביל זה תוסיף גם מכירה עתידית 50% ואז הם יסכימו תנסה להביא גם את חלב משטוטגרט ואחי איזה עונה אתה שאתה בכלל שוקל לפתוח עם פרדי אדו אם אתה בין העונות הראשונות אל תחשוב על זה אפילו.. תנסה להביא אולי גם את אסנסאו מבטיס הוא תותח

criminal16

New member
עזרה

אחי תשמע דבר אחד לואיס גרסי הוא F ובגלל זה הוא יכול לשחק גם מאחורי החולוץ בתפיקד של AMC עם חץ קדימה דבר שני אם אתה צריך MC טוב יש את ורון שאתה משיג אותו ב 6 מליון אפילו פחות יש את SCOTT PARKER שהוא סוס ממש שחקן טוב וגם צעיר שאתה משיג אותו ב 5 ככה ואם אתה צריך איזה קשר התקפי תמיד יש לך F שאתה יכול לשחק איתו או שתקנה את HARBUZI שהוא שחקן צעיר ומבטיח

criminal16

New member
עוד משהו חשוב

תשחק עם עוד בלם אחד זה הרכב מטורף ואתה יכול לקחת את KEWELL ולשים אותו בעמדה של MC וללחוץ לו חץ קדימה ואז הוא יש מצב שהוא ישחק יותר טוב או שתעשה ככה לגרסיה

omerperez

New member
תסתכל בהודעה שלי מלמטה על שחקנים

טובים להתחלת עונה (בורה,קומפני וטונצאי)

שומו

New member
Mohamed Sissoko

יופי של קשר במקום וולש. יעלה כ-5.5 מיליון ליש"ט להערכתי, אולי קצת יותר.

על הפנים...

מה אתה מצפה?? טוב תקשיב תשיג בלם דחוף!! ואחד טוב! תקנה קשר ימני טוב ובצד שמאל שים את קאוול הוא תותח כקשר שמאלי שזה העמדה שלו וג'רארד ואלונסו MC חלוצים סיסה ובארוש

inko

New member
קאוול - > Harry Kewell

וזה שאלונסו DMC לא אומר שהוא לא יכול להיות MC

למעלה