itamar argaman
New member
שאלה
אוקיי זה
הטאקטיקה שאני בניתי לקבוצה שלי (ליברפול), ככה שלמי שיש משהו ע הטאקטיקה ויכול להציע לי הצעה טובה יותר אני אשמח! אז ככה. אתם רואים שה-AMC שלי הוא Harry Kewell, ובזמן האחרון כל משחק שלי הוא מוציא ציון 4, 5 ומה שאני עושה במחצית, זה להעביר את Luis Garcia לAMC, וחלוץ שני במקום גרסיה אני שם Cisse. ואז, חיסרון גדול שלואיס גארסיה הרבה יותר טוב כחלוץ והוא משחק קשר התקפי ואז גם הוא מוציא ציון לא משהו וסיסה ובארוס זה הרבה פחות טוב מגראסיה ובארוס. כבר קניתי את Freddy Adu כדי שיהיה קשר התקפי אבל הוא מגיע רק ב1 לינואר שזה עוד הרבה זמן. AMC בקבוצה שלי זה החיסרון הכי גדול! Vladimir Smicer, נפצע לי לשישה חודשים, וכל השאר שווים לתחת. ככה שיש לי משחקים עוד נגד בצלונה וכל הקבוצות המעולות של הפריימר ליג ויש לי משבר אחד גדול בקבוצה. אז מה שאני רוצה הוא ככה, אני יודע שאתם חושבים על טאקטיקות הרבה יותר טובות מזאת שלי אז אני מבקש שתתנו לי את זאת שתוציא את כל הבאלאגן!! ועוד דבר אחד - אם יש לכם MC טוב שעולה בסביות ה-9, אולי 8 וחצי מיליון שיוכל לשחק במקום Jon Welsh אז אני מאוד אשמח, וולש לא כזה טוב גם הוא. תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים/ות.
אוקיי זה