ולפעמים 1 + 2 = 3
° ° זואי ° New member 24/7/05 #28 אני? בינארי? נאאאאאאאא, שום הבנה אין לי בבינארי, או בhex.... ובכל זאת מתעקשת ש 1+1 בבינארי זה 10 כמו ש 15+1 ב hex זה A תעשה ניסוי קטן, תפתח את המחשב של חלונות, תשנה למדעי, תשני לבינארי ותעשה 1+1.....
אני? בינארי? נאאאאאאאא, שום הבנה אין לי בבינארי, או בhex.... ובכל זאת מתעקשת ש 1+1 בבינארי זה 10 כמו ש 15+1 ב hex זה A תעשה ניסוי קטן, תפתח את המחשב של חלונות, תשנה למדעי, תשני לבינארי ותעשה 1+1.....
° ° זואי ° New member 24/7/05 #22 שוב פעם בעיה בהבנת הנקרא? מעדיפה נורה סגולה או כחולה במקום אדומה...
מ מ צד שני New member 24/7/05 #23 לסגול עדיפות גבוהה ובכל מקרה לא היה פה ניגוח..או כדומה..גם מי שפנה במסרים לא קיבל את השם שלו..שאלה ללא כוונות..
לסגול עדיפות גבוהה ובכל מקרה לא היה פה ניגוח..או כדומה..גם מי שפנה במסרים לא קיבל את השם שלו..שאלה ללא כוונות..
° ° זואי ° New member 24/7/05 #26 תאמת חושבת שיודעת על מי מדובר, אבל גם חושבת שגם אם אני צודקת וגם אם אני טועה, ממש מיותר, וכן יש כאן ניגוח. אבל זאת רק דעתי.
תאמת חושבת שיודעת על מי מדובר, אבל גם חושבת שגם אם אני צודקת וגם אם אני טועה, ממש מיותר, וכן יש כאן ניגוח. אבל זאת רק דעתי.
א אילנית99 New member 24/7/05 #44 הכרטיסיות בזמן האחרון עברו שינוי וגם מי שרשם גרוש הפך פתאום לרווק. אז תני לו להנות מהספק
ש שירלי6 New member 24/7/05 #31 אני הייתי נוהגת כך: נכנסת למכוניתי נוסעת לים נכנסת למים צוללת ומרגישה איך המלח מחלחל.
מ מ צד שני New member 24/7/05 #33 אישה יפה.. למרות הפתגם ההוא מלח דווקא טוב לפצעים..ורק נראה לי שלא כל כך הבנת..זה לא קשור אליי ישירות..אלא לחברה מהפורום..
אישה יפה.. למרות הפתגם ההוא מלח דווקא טוב לפצעים..ורק נראה לי שלא כל כך הבנת..זה לא קשור אליי ישירות..אלא לחברה מהפורום..
V vered 37 New member 24/7/05 #37 שששששש......סופש רגוע.... לא לתת לאף אחד לקלקל.... להזכיר לך DONT שוש ME חחחחח