שאלה

hila184

New member
שאלה

מישהי פה הצהרה שהיא דתייה ויכולה לספר לי על התהליך?

yaeli87

New member
נצל"ש...

יש לי שאלה... ביום שלישי סוויטי נוסע לחודש... כדאי לי לכתוב לו מכתב או משהו? לתת לו מזכרת ממני שתהיה לו שם? מה לעשות?!?! אני מבולבלת
עזרה...

Adiya

New member
את רוצה לגמרי לצאת מהצבא?

או שאת רוצה שירות לאומי? כי יש גם שירות לאומי לחילוניות

Dawson girl

New member
הממ

אני לא בדיוק יודעת מה היחסים ביניכם
אז אני מציעה לך לתת לו משהו קטן שיסמל אותך, מזכרת ממך אבל משהו שהוא ייחודי רק שלך, שיגרום לו לחשוב עלייך
מכתב לדעתי זה משתפך מדי, אבל את יכולה לצרף פתק או משהו.

סיונתו

New member
../images/Emo45.gif גמני חושבת...

אני שלחתי איתו (הוא כבר לא.. אבל כשהוא היה)... מכתב עם דובי מחזיק מפתחות קטן (שיהיה לו עם מה לישון בלילה... ושיסתכל עליו ויזכר בך ולא ירצה להיות עם בנות אחרות... לא לא לא... שוב--> זה תלוי מה היחסים בניכם....
)

Drorrrrrr

New member
תביאי לו צרפתיה

ותגידי לו שכשהוא יחזור הוא יקבל יותר מזה
.

hell cen be fun

New member
אממממממ.....אני הצהרתי.

אבל אם את לא רוצה ללכת לצבא ואת לא דתיה, את יכולה ללכת לש"ל לא דתי, וזה פחות בעייתי מבחינת...אמממ....האמת. כל בעיה, שלחי לי מסר.

סיונתו

New member
שאלה בחזרה...

הבנות שהצהירו שהן דתיות מי באמת דתיה? מישהי הצהירה שהיא דתיה כדי לצאת משרות

shira245

New member
זה ממש מרגיז שיש בנות שעושות את זה

אני לגמרי מבינה שהצבא לא מתאים לכולן ובשביל זה יש שירות לאומי שפתוח גם לחילוניות אז למה צריך לשקר?!

סיונתו

New member
לא יודעת..

אותי הצבא לא רוצה בכלל
ואני מנסה בכוח להכנס זה עצוב שיש אנשים שמנסים לצאת מזה ומשתמטים....

shira245

New member
נכון :-\

קודם כל, אל תתיאשי:) אין גוף יותר מסורבל ובירוקרטי מאשר צה"ל. לפעמים אני חושבת שהכל עניין של מזל כשזה נוגע לצבא שלנו..אנשים הכי מוכשרים מסיימים בתפקידים הכי מעאפנים. אז שיהיה לך בהצלחה! אישית, אני יכולה להבין שהצבא לא מתאים לכולם אבל זה ממש מעצבן שאנשים משקרים בשביל לצאת מזה כי בעיקר לבנות, יש אלטרנטיבה אחרת. אז אם את לא רוצה צבא, קיימת בפנייך אפשרות של שירות לאומי. אבל כשמישהו מנסה להתחמק בעוד שיש אנשים שכן נותנים שנתיים-שלוש מהחיים בלי יותר מדי תלונות ושקרים, זה כבר לא בסדר.

hell cen be fun

New member
אני דתיה../images/Emo9.gif

ובתחילת הפורום, בימים הראשונים מישהי [נראה לי שזו היתה בת] שאמרה לי משהו כמו: "בטח דתיה.....עם תמונה כמו שלך בכרטיס האישי....ברור שאת דתיה....אבל אחלה תירוץ לשירות לאומי" אז אני מנצלת את השאלה שלך להבהיר: כן אני דתיה, וכן יש לי תמונה כזו בכרטיס האישי.

למעלה