שאלה

4Z7GBA

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

ליקלוט את המישטרה אתה תוכל אם זה אבל זה לא יכול לעקוב אחרי התדרים זה לא תומך רב גל יש למכשיר 1000 זיכרונות וזה מחולק ל 10 קבוצות של 100 {בהנחה שאתה שוטר ואתה צריך את זה ואתה יודע את התדרים} אתה יכול להכניס את התדרים לקבוצת זיכרון מסויימת ולתת למכשיר להאזין לכל התדרים של הקבוצה המסויימת הזאת

אני קיבלתי באימייל את זה:

שלום אם אתה מעוניין יש לי סורק radioshack pro-95 התומך ברב גל. מחיר 900 ש"ח בלבד תחומי תדרים AM FM 30-1300 MHZ זה מה קיבלתי, זה כן תומך ברב גל לפי דבריו , לא?!

4Z7GBA

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שים לב למה שרשום בפיסקה האחרונה
You can search preset non-trunked police/ fire, marine, CB, Ham and VHF-air frequencies for activity

../images/Emo10.gif

לא כ"כ הבנתי, מה הכוונה ? ולפי מה שראיתי שם באתר ,המחיר סביר מה שהוא הציע לי, לא?! אגב אין בזה אפשרות שידור נכון? רק שמיעה?

4Z7GBA

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

טוב לאחר בדיקה קטנה בעוד כמה אתרים שגוגל נותן בחלקם רשום שיש לסקנר הזה יכולת רב גל ובחלקם רשום שאין באתר הרישמי של רדיו שיק אין בכלל פרטים על המכשיר יש רק את אחיו הקטן Pro 94 1000

4Z7GBA

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מיצטער שאין לי תשובה סופית כמו שאמרתי בחלק מהאתרים רשום X ובחלק אחר רשום Y

Elicoz20

New member
איך נקראת

תמיכה ברב גל באנגלית? אני מעוניין לרכוש סורק, לא מי יודע מה בקיע בנושא אבל חשבתי ללכת על Uniden BC246T הבנתי שהנל גם תומך בטווח התדרים שה-MTS2000 משדר בהם וגם הוא כולל TrunkTracker III... תוכל להמליץ עליו?

Elicoz20

New member
../images/Emo4.gif

אני חושב שעניתי לעצמי על השאלה בתוכן ההודעה :-\ בכל אופן..

צריך גם לשים לב ששיטת הרב גל מתאימה כך שהסורק שמגיע מחו"ל מתאים לשיטה הקיימת בישראל.

למעלה