שאלה

הדסה1000

New member
שאלה

נולדתי בתאריך 18.2.51 בשעה 6 בבוקר אני מעוניינת בתחזית ובעיקר בהסבה מקצועית תודה מראש הדסה

הי הדסה

בעיקרון, תחזיות מכל סוג שהוא, ניתנות רק ביעוץ ופגישה אישית. יחד עם זאת, את באמת על סף הרבה שנויים, קודם כל בחשיבה, ובגישה בכלל. נראה שהתחום המקצועי הוא אחד מאלה שיעברו שנויים בשנה הקרובה, אולם מאין ולאן - רק את תחליטי. יחד עם זאת, אם יש לך רעיונות משלך - אשמח ליצור סדר עדיפויות שמתאימות לך יותר או פחות.

הדסה1000

New member
הסבת מקצוע...

יאיר שלום! תודה, יש לי כמה רעיונות האם מתאים לי ללמוד מקצוע העוסק במגע כגון רפלקסולוגיה או עיסוי רקמות או תחום אחר. האם מתאים לי לעבוד עם אנשים וילדים. האם התחום האיבחוני מתאים לי ? או רעיון נוסף. למשל חינוך? והאם מתאים לי לעסוק ביזמויות אירועים וקיטרינג. אשמח לקבל תשובה תודה מראש הדסה

היי הדס

כתבתי לך כבר קודם, אבל משום מה זה נמחק. בכל מקרה, השמש שלך וכוכב מרקורי במזל דלי, אבל הכוכבים מרס ווונוס במזל דגים על אותה מעלה, וגם יופיטר נמצא באותו מזל. מרס וונוס הם בעצם הכוכבים שאחראים על כל מערכת הנתינה\קבלה בחיינו, ובדגים האיפיון של המערכת הזו הוא באמת מאוד טיפולי, בהיותך מסוגלת להתעלות הרבה מעל האגו, ולתת לא מעט מעצמך, כשהדגש הוא באמת יותר על צעירים וילדים. המקום הטיפולי הזה הוא פן מאוד חשוב, וכדאי למצות אותו, וללכת ללמוד טיפול ואיבחון, אם כי אולי יותר מהפן האמפטי רגשי, ופחות מהכוון האלטרנטיבי דווקא, למרות שגם הוא אפשרי. בנוסף, כוכב מרקורי במזל דלי, מראה על תקשורת חברתית טובה, ומהמקום הזה יש לך באמת יכולת אירגון חברתית טובה, הנחיית קבוצות, ויזמות הפקה שונות. העצה שלי - לא לוותר על אף חלק, אלא לשלב בין השנים : ללמוד עבודה סוציאלית או אחרת ממקום טיפולי, לעבוד בארגון ארועים או הנחיית קבוצות, וכך להשאיר לעצמך כמה פתחים בהם ה´אני´ שלך יוכל להתבטא, ולא לוותר על אף אחד מהם. עם הזמן תהיה סלקציה טבעית, ומה שיצטרך לרדת - ירד מעצמו. אישית אני כן מאמין במצוי הרבה חלקים, והתמקדות טבעית בדבר אחד, ולא התמקדות מלאכותית מתוך החלטה. אז בגדול - נסי למצות את שני החלקים, כי שניהם מתאימים לך. בהצלחה..

למעלה