שאלה

ILANA360

New member
שאלה

תגידו קיי ומיגל יהייו מתישהו ביחד??? כי אני שונאת את צ'רטי חחחח היא כזאת מעצבנת עם כול החזיונות שלה ואיייי

תשובה../images/Emo58.gif

קיי תשכב עם מיגל ,בזמן שהוא יחשוב שהיא בעצם צ'ריטי היא תכנס להריון ותהיה להם ילדה ביחד אבל בסוף צ'ריטי ומיגל יעזבו את הרמוני ביחד (בגלל שהשחקנים בעצם רצו להתפתח ולא להתקע בתשוקות-החלטה נכונה!) וככה אנחנו גם מקבלים את קיי ומיגל עם ילדה וגם צ'ריטי עפה יפה לא?!

° w a v e °

New member
מה!! את לא אמורה להיות בניצנים

עכשיו?! ולצלם לי את מוקי?

אוחחח ../images/Emo4.gif

שכחתי להגיד לך שבסוף לא הלכתי(כמו שכבר ראית) כי אני עובדת בקייטנה ומחר יש לנו יום בבית חלומותי- שזה אומר יום סיוט!! עם כל השטנים הקטנים האלה אז לא הייתי מצליחה לשרוד אחרי שעתיים של שינה בלילה, אז מכרנו את הכרטיסים =[ הלכתי שבוע שעבר לעברי והתבאסתי שהייתי צריכה לחזור מוקדם ...

° w a v e °

New member
יוווווווו אז היית מוכרת לי ;[;[;[

אוף;[ טוב לומשנה לא אשמתך מה;[ ממ...תהני בקייטנה [עד כמה שאפשר להנות עם ילדים קטנים מזיקים וצורחים], וזה...
ולונורא, אני סבלתי ת'הדרנים המעצבנים של אביב גפן... תתנחמי.

או או או גמאני עבדתי בקייטנה!!!

חוויה מדהימה. קשה, אבל מדהימה. והכי כיף בבוקר, רוקדים לטינוס וקפטן ג'ו

גאמנחנו רוקדים לטינוס בבוקר!!

חחח זה כל כך מצחיק ויש עוד שיר שכל היום נתקע לי בראש חח זה עצוב.. כשאת עובדת בקייטנה את מרגישה שזה ממש קשה, אבל כשניגמר מתחילים להתגעגע... חח ואז כמו טיפשה אני חוזרת בשנה שאחרי להדריך שוב =/ אני הדר ואני קייטניסטית אנונימית

נכון ../images/Emo9.gif

אנחנו עושים את ריקוד הפופקורן, לטינוס, קפטן ג'ו.... אבל זה רק המדריכים, החניכים כזה מסתכלים ולא מצליחים
לצערי שלנו נגמרה אתמול
ואני ממש מתגעגעת. השקעתי ממש הרבה שצ'ופרים של הסיום
כל סוף יום אני מחכה ליום הבא
אני יעל ואני אמ, קייטניסטית לשעבר

חחח לוידעת...

אבל זה שיר שכיף לרקוד אותו
עומדים כזה בזוגות, ואז, דוהרים ימינה, ודוהרים שמאלה, ודוהרים ימינה, ודוהרים שמאלה, ואז כזה בום בום על הברכיים, מחיאות כפיים, בום בום כזה על הידיים של הבנזוג, ומסתובבים סטייל ריקוד הציפורים

° w a v e °

New member
חו הו!!!

זה דגנים אבל, אני אומרת לך. קוטן אין ג'ו? נתפס כג'ו?
לוידת נו ;[

ווי לאב יו יעל ../images/Emo24.gif

המ.. אנחנו עושים את לטינוס,הפופקורן,מקרנה,ריקוד הציפורים ועוד אחד שאין לי מושג מה השם שלו אבל הוא ממש מדבק (או או או או או סי סניור... חח משו כזה)

חחח מקרנה?

שנים לא שמעתי את השיר הזה.... לא מכירה את השיר.... נראלי
אוי הפופקורן מעצבן אותי... אחרי חמישה סיבובים בערך מתחיל להימאס לי

למעלה