שאלה...

מצב
הנושא נעול.

הוביטית

New member
שאלה...

שאלה...
אתמול עשיתי בדיקה של יום שלישי למחזור. הערכים שנמדדו אצלי היו : אסטרוגן = 219 פרוגסטרון = 0.3 FSH = 4 LH=4 לפי התוצאות האחות אמרה לי שאני כבר לפני ביוץ?! איך זה יכול להיות? לפי איזה ערכים הם הגיעו למסקנה זאת? האם רמת ה FSH יורדת ככל שמתקרבים לביוץ? למישהו זה קרה? תודה רבה

לא מבינה על סמך מה היא אמרה את זה

שאלה...
אתמול עשיתי בדיקה של יום שלישי למחזור. הערכים שנמדדו אצלי היו : אסטרוגן = 219 פרוגסטרון = 0.3 FSH = 4 LH=4 לפי התוצאות האחות אמרה לי שאני כבר לפני ביוץ?! איך זה יכול להיות? לפי איזה ערכים הם הגיעו למסקנה זאת? האם רמת ה FSH יורדת ככל שמתקרבים לביוץ? למישהו זה קרה? תודה רבה
יש לי מול העיניים תוצאות שלי מהיום ה 5 למחזור: E2 = 188 פרוגסטרון < 0.7 LH = 3.6 FSH = 8.5 הרופא היה מאוד מרוצה מהתוצאות וטען שהן תקינות לחלוטין. אני יודעת שלא הייתי לפני ביוץ כי את הזקיק עצמו ראינו במלוא הדרו ביום ה 14 למחזור.

הוביטית

New member
זה העניין..

יש לי מול העיניים תוצאות שלי מהיום ה 5 למחזור: E2 = 188 פרוגסטרון < 0.7 LH = 3.6 FSH = 8.5 הרופא היה מאוד מרוצה מהתוצאות וטען שהן תקינות לחלוטין. אני יודעת שלא הייתי לפני ביוץ כי את הזקיק עצמו ראינו במלוא הדרו ביום ה 14 למחזור.
זה העניין..
שלא ראינו זקיק. אויל בגלל רמת האסטרוגון? מחר אשאל שוב. תודה.

דש1דש

New member
מה בדיוק השכלת האחות הזו???

שאלה...
היא בטח לא מבינה יותר מידי! קודם כל - סאחה על ה-FSH! יפה יפה!!!! ביוץ (פר זקיק) באיזור ה-600 (לפי ערכי מכבי!) וLH מקפץ לו לדו ספרתי (אצלי היה לפני ביוץ 36) לכן יש לך עוד זמן! בכלל יום 3 קצת רחוק מביוץ (שמעתי על ביוץ מוקדם - אבל זה בתוך הימים ללא דימום ולפני מקווה - לא בתוך המחזור עצמו!) קצת מוגזם..... בקיצור - יש עוד זמן. בהצלחה!

הוביטית

New member
הלוואי וזה היה ה FSH שלי

היא בטח לא מבינה יותר מידי! קודם כל - סאחה על ה-FSH! יפה יפה!!!! ביוץ (פר זקיק) באיזור ה-600 (לפי ערכי מכבי!) וLH מקפץ לו לדו ספרתי (אצלי היה לפני ביוץ 36) לכן יש לך עוד זמן! בכלל יום 3 קצת רחוק מביוץ (שמעתי על ביוץ מוקדם - אבל זה בתוך הימים ללא דימום ולפני מקווה - לא בתוך המחזור עצמו!) קצת מוגזם..... בקיצור - יש עוד זמן. בהצלחה!
הלוואי וזה היה ה FSH שלי
מאד מוזר כל הסיפור הזה. מחר אברר הכל. ודווקא האחות הזאת סופר מקצועית.

דש1דש

New member
אז של מי?

הלוואי וזה היה ה FSH שלי
מאד מוזר כל הסיפור הזה. מחר אברר הכל. ודווקא האחות הזאת סופר מקצועית.
אז של מי?
רק שואלת בשביל חברה?

מה שהיא אמרה ממש לא הגיוני

שאלה...
מה שהיא אמרה ממש לא הגיוני
אף אחד מהערכים שציינת לא מעיד על ביוץ מתקרב, אם כי, האסטרוגן מעט גבוה. כפי שכבר אמרו קודמותיי, לפני ביוץ ה-LH אמור לעלות בצורה חדה מאוד. ערך של 4 בהחלט לא מצביע על ביוץ מתקרב. מקווה שהכל יתברר בקרוב.

הוביטית

New member
אני עכשיו ממש ../images/Emo46.gif

שאלה...
אני עכשיו ממש

משום מה יש לי הרגשה שיש טעות במעבדה/אצל האחות.נורא מקוה שלא הלך לי חודש עם סיכוי טוב.

MIF2004

New member
הי יקרתי

אני עכשיו ממש

משום מה יש לי הרגשה שיש טעות במעבדה/אצל האחות.נורא מקוה שלא הלך לי חודש עם סיכוי טוב.
הי יקרתי
אני ממש לא מבינה בערכים שכתבת, אבל זה בטוח שהלך החודש או שיש דרך כלשהי בכ"ז לנצל אותו לטיפול באופן כלשהו? מקווה כל כך שכן, ושהחודש יהיה הטיפול המנצח שלכם ! נשיקות

מצב
הנושא נעול.
למעלה