שאלה

תלתלית

New member
אחי

קיבל קלטת שלה (ריטה) מידידה שלו, שהיתה מאד חולה. הוא הקשיב לקלטת ימים שלמים, אחרי מותה, ישבתי איתו והא סיפר לי הכול. זאת היתה המתנה האחרונה שלה אליו. אני למדתי את השירים בעל פה, זו היתה אהבה אמיתית. היתי כל כך קטנה, וידעתי בעל פה את כל המילים. ב 97 בערך אחי חגג יום הולדת ולקחתי אותו להופעה שלה.

פגית

New member
בבית תמיד אהבו אותה ומאז שאני

קטנה אני אוהבת אותה...

לודעת...

מאז ומתמיד אהבתי אותה... אני זוכרת את עצמי בת חמש שרה את חיה לי מיום ליום.. או עטוף הרחמים.. אבא שלי לקח אותי להופעות שלה כבר בגיל שלוש בערך... בקיצור... זה משהו שתמיד היה שם... שגדלתי עליו...

יששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!

אין לכם מושג כמה אני שמחה עכשיו!!! כל הכבוד לעומרי!!!!!!!

mikko1

New member
שאלה מעניינת

זה היה לפני 10 שנים בערך. אני זוכר ששמעתי את "מחול מטורף" ברדיו, והשיר הזה עשה לי משהו... אחרי שבוע קניתי את תחנות בזמן, וכל השאר היסטוריה...

Dug E

New member
../images/Emo19.gifמאז שאני זוכר את עצמי אמא שלי

הייתה שומעת ריטה בכל מקום..בבית שהיא מבשלת..בכל נסיעה אי אפשר היה שלא לגדול על המוסיקה של ריטה הערצה שלי אליה התחילה כבר בגיל 5 שאמא שלי סחבה את כל המשפחה לאחת ההופעה של אהבה גדולה

קניתי לאחותי ליומולדת את תחנות בזמן

התאהבתי בו ואז נהרסה הקלטת ואחותי קנתה לי את הדיסק הזה ליומולדת ומאז אני וריטה זה סיפור אהבה ולא מזמן קניתי את ריטה ורמי המופע המשותף(אני יודעת... קצת באיחור)

new2noam

New member
הממממ, האמת שאני לא יכול לזכור,

הייתי בן שנתיים וחצי כשהייתי עומד על השולחן בסלון שלנו ושר למשפחה שלי את שביל הבריחה.... ומאז אני פשוט הייתי כל הזמן שומע והולך להופעות עם אבא שלי...

pc girl

New member
אז ככה

חבר של אחותי קנה לה את המופע המשותף ליומולדת .. והיא חרשה על הדיסק. אז התחלתי לשמוע כל הזמן את שביל הבריחה ואז התחלתי לשמוע עוד שירים מהדיסק.. אחרי חצי שנה בערך מאז שהוא קנה את האלבום הוא נהרג בחומת מגן. הוא היה בן בית אצלנו.. ואחרי שהוא נהרג שמעתי נונסטופ את הדיסק כי המוזיקה שלהם זה הדבר היחידי שעשה לי קצת טוב.

למעלה