שאלה

Ofra m

New member
שאלה

מה עושים כשמעצבנים אותך נאמר בעבודה,ואתה חייב להוציא את זה איפושהו כי אם לא,אז אני מרגישה לפעמים שאני מתפוצצת? - איך אפשר להוציא את האנרגיות השליליות הללו כי אם לא אעשה זאת זה או אוכל אותי במשך היום או שאני מוציאה את זה על מי שעיצבן אותי ואז מה שקורה הוא שאח"כ אני אוכלת את עצמי על זה שקילקלתי יחס עם קולגה לעבודה??? מה עושים?

HUhybrid

New member
את עובדת בסביבה משרדית?

כי אז את יכולה לקנות כדור כזה שתוכלי לכווץ ולהוציא את כל העצבים שלך עליו...
אם זה איכשהו נסבל- את יכולה גם לנסות לעסות מעט את צידי הרקות בתנועה סיבובית. זה גם יכול לעזור בלהרגיע את עצמך.

שימי לב!

בפורום מדיטציה שאני גם מנהלת, יש מצבור של חבר'ה שמאוד חכמים בתחום הזה הספציפי. הנה לך קישור בדיוק בנושא הזה, בו אמנם קצת קיבלתי על הראש מחבר'ה שמכירים מדיטציות לפי השמות שלהם, אבל הוא בדיוק מתעסק במדיטציה לשחרור רגשות שליליים, משהו שגם אני כנראה לא הבנתי עד הסוף בתחילת השרשור... מעניין!

Ofra m

New member
עומר

אני לא יודעת איך עושים מדיטציה,וכמו שאמרתי לך אני עוד זוחלת בכל התחום הזה....אז איך אפשר בכל זאת לפוגג את הרגשות השליליים???

על ידי קבלתם

תציירי אותם, תרקדי אותם, תצעקי אותם, תשירי אותם, תנשמי אותם, תדברי איתם... אולי בכל זאת תסתכלי בשרשור הזה, כי יש שם רצפטים מדוייקים מאוד למדיטציות לשחרור כעס... אני ממליצה בכל זאת

למעלה