למה אתם לא רואים שרשורים לפני שאתם שואלים? בשרשור של הפרק היומי כתבתי המי שמשחק את סיד זה ג'ייסון לונדון, אחיו התאום של ג'רמי, שמשחק את צ'נדלר. אני לא מנסה להיות רעה, אני פשוט לא מבינה למה לא קוראים לפני ששואלים. זה סתם בזבוז זמן!
זה לא בכתוביות, זה כמה שרשורים מתחת להודעה הזאת. חוץ מזה שזה היה השרשור הראשון או השני בדף. הכותרת היא "פרק יומי - יום שלישי". אמור להיות שם, לא? זה בזבוז זמן שלך, לא שלי. לי לא אכפת לענות על שאלות. במקום לחכות לתשובה היית יכולה פשוט להסתכל ולראות שכתבתי שהם באמת אחים. וזה אפילו בעברית היום. אני לא מתכוונת להיות רעה, אני מצטערת אם זה הרושם שאת מקבלת, פשוט מעצבן אותי שאנשים שואלים שאלות שיש עליהן תשובות באותו עמוד, כמה שרשורים מתחת.
זה פסדר...גמני עיצבנתי אותה בהתחלה;] אבל למדתי...אנשים שרשרו!!! חוצמזה קודם קראו אח"כ שאלו שאלות!!! חפשו לפני ששואלים את אותה שאלה שוב ושוב... אני חברה בפורום של חלום אמריקאי גם וכל יום יש הודעה חדשה אבל אותה הודעה: איך קוראים לשיר פתיחה...חחח דיי זה כבר מעצבן אנשים תלמדו...חצ"מ (חוץ מזה) אל תתעסקו עם ג'סט איי קיד 3
בהתחלה שרק נכסתי לפורום.. כי לא היה לי כח לקרוא את כל ההודעות שם אז שאלתי.. בשביל שאלה שמישהו יכול לענות עליה בדקה.. אני לא צריכה לחפש שעה בין כל ההודעות