שאלה!

ayeletcohen

New member
שאלה!

לפני כחודש גיליתי שתי בלוטות (אחת בכל כף רגל), ממוקמות מעל העקב, מתחת לשקע של הרגל בקוטר סנטימטר וחצי בערך. הן לא כואבות אם נוגעים בהן, רק בסוף היום זה כואב ולא משנה אם הלכתי הרבה .יש לציין עוד כי אני הולכת תמיד עם נעליים שטוחות ונוחות להליכה. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אשמח לשמוע מידע לגבי המיקום-ידוע לי שכף הרגל מחולקת לפי כל איברי הגוף וחשוב לי לדעת מה מסמל האיזור שבו צצו הבלוטות האלו,תודה על ההתיחסות!

csh018

New member
שלום ayeletcohen ראשית אני חייב

לציין כאשר התופעה מופיעה ב-2 הרגליים במקביל לפחות יש איזון בינהם. אני עדיין לא מצליח להבין היכן המיקום של הבליטות בכפות רגליים כדי לשייך לאיבר מסויים ו"לחפש" אותו ומשמעויותיו. אך עפ"י חלוקה לסיגמנטים מדובר באדמה ומדובר באדמה בעודף ומה זה אומר אדמה בעודף? קיבעון, לא משחררים, אין מעוף, בעיות קיומיות ( כסף, סקס, שינה...) וכדומה וצריך לברר ולראות ביחס לשאר הרגל ולנתח. יתכן וזו בעיה מקומית כמו דורבן. אם את יכולה לצלם או לצייר את המיקום המדוייק ואת שאר כף הרגל זה יעזור. שבת שלום שלומי

ayeletcohen

New member
שלומי תודה וסליחה!

תודה על ההתיחסות העינינית, סליחה שאני מודה באיחור.... אנסה לצלם את כפות הרגליים, למרות שהבליטות יותר מורגשות מאשר נראות, ניתן אולי לצלם מהצד, אני אנסה. בכל אופן,אני ממש אשמח אם תוכל לפרט קצת מה זה בדיוק דורבן? חשבתי שזה כמו קוץ שנעוץ עמוק ברגל, אבל אתה רומז למשהו אחר.לא ציינתי שיש לי בעיית תת פעילות בבלוטת התריס,כולסטרול גבוה וטריגליצרידים בדם.קראתי את ההסבר היפה שלך לגבי שומנים ואיני יכולה שלא להתייחס לנושא הכעסים-ממש קלעת. כמו כן, אשמח לקרוא כל מידע נוסף שתכתוב.תודה!

csh018

New member
כמובן שאני סולח, ועם הרשימה " היפה"

שצרפת הכן את צריכה לעשות עבודה על כעס (יש הרבה מה להגיד ולעשות בנושא). שאלתך לגבי דורבן- דורבן נוצר מיציבה לא נכונה נוצר חיכוך לא נכון ואז נוצר לנו גוש קשה שמפריעה לאיכות חיינו כואב בד"כ שדורכים מפני שהעור נמתח ויוצר כאב. כדי לטפל בדורבן אנו מגינים על הבלט עם טבעת סיליקון, אך משנים יציבה. אני נעזר גם בתמצית אם שעוזרת להחזיר עודף סידן לדם ( שבטבט). בהיבט ההוליסטי זה התקעות חוסר מעוף , תקוע בחייך ולא יכול להתקדם. וגם תקיעת עוגן כדי לאחז ולא להרפות פן.... לילה טוב שלומי

למעלה