שאלה

gila739

New member
שאלה

רציתי לשאול שאלה קצת מביכה ולא נעים לי לשאול את החברות שלי אבל..יש לי חבר רציני ואנחנו ככה ביחד וכאלה..והוא מאוד רוצה לרדת לי ולא כל כך נעים לי שהוא ירד0למרות שאמרו לי שזה מדהים ואני גם אוהבת אותו) כי פשוט אני מסדרת שם את השיער אבל מה זה אומר פות חלק? אי אפשר לגמרי להוריד שם הכל וגם בגילוח זה לא כזה נעים .. אז אני דיי לא יודעת מה לעשות ואיך בנות מורידות שם אם נכון שנשאר קצת על השפתיים של הפות עוד שיערות כי לדעתי אי אפשרצ להוריד את זה ניסיתי לחפש כתבות ודברים על זה באינטרנט ולא מצאתי ואולי כאן תעזרו לי תודה

זה מה-זה לא משנה

מזתומרת "איך בנות מורידות שם"? זה לא שיש שיטה שאת כולם לימדו ואותך השאירו בחוץ בשיעור הזה כי התנהגת לא יפה. ומאיפה הכנסת לך את הרעיון שצריך להיות לך פות חלק? מבחינת הגברים, חלק אוהבים הכל חלק, חלק סולדים מהכל חלק. יש מלא דברים שאפשר לעשות, כולם לגיטימיים. כל עוד הכל שם נקי ובריא, זה בסדר. את יכולה להוריד הכל בשעווה, להוריד הכל בגילוח, להוריד חלק בשעווה, להוריד חלק בגילוח, לספר עם מכונת תספורת, להשאיר טבעי לחלוטין, או לעשות כל מיני תספורות משוגעות. הכל תקין. אם לחבר שלך יש פנטזיה מסוימת הוא בוודאי יגיד לך ואת תחליטי האם להענות. אין לך שום סיבה להתבייש ממנו.

תשמעי,

כל אחת עושה מה שנוח לה. אני מכירה מישהי שלא יכולה לגלח כי ישר יוצאים לה אדומים וחבר שלה לא אכפת לו שלא תגלח אלא תשמור על השיער קצר. אני לא ממש אוהבת שיער, אז מורידה הכל או שלפעמים משאירה קצת למעלה (יש כאלה שלא אוהבים להוריד הכל כי זה מזכיר להם ילדה) אפשר להוריד הכל... פשוט אם זו פעם ראשונה תקחי מראה ותראי שזה אפשרי. מה שכן לא לשכוח קרם גילוח!!!!!!!!! לא לעשות על ייבש אף אף אף פעם! יש בנות שמורידות בשעווה... אני חושבת ללכת לנסות. אבל אין שיטה להוריד, מה שנוח לך תעשי. אבל תתחילי מהשאלה אם את רוצה להוריד, והעיקר תרגישי את טוב עם זה שזה חלק. אם לא אז לא. מה שכן זה שזה יותר "נוח" ונעים כשהבן יורד וחלק שם. וזה הגיוני.

היי גילה ../images/Emo140.gif

תעשי מה שוב לך, לא מה שאומרים אחרים. מה שנוח לך, זה הכי טוב שאפשר. באמת

למעלה