שאלה שאלה משהו נתקל בשאיבה של 15 בציות עם הפרייה של 4 בלבד
ד דובה קטנה New member 10/8/04 #2 אני נתקלתי בשאיבה של 22 ביציות נכתב ע"י פינקצוק: שאלה משהו נתקל בשאיבה של 15 בציות עם הפרייה של 4 בלבד לחץ כדי להרחיב... אני נתקלתי בשאיבה של 22 ביציות עם 5 עוברים. ארבעה עוברים יכולים להיות ארבעה תינוקות נפלאים. האם כל הביציות היו בשלות? האם ידועה בעיה בביציות/זרע? העיקר - שיהיה בהצלחה!
אני נתקלתי בשאיבה של 22 ביציות נכתב ע"י פינקצוק: שאלה משהו נתקל בשאיבה של 15 בציות עם הפרייה של 4 בלבד לחץ כדי להרחיב... אני נתקלתי בשאיבה של 22 ביציות עם 5 עוברים. ארבעה עוברים יכולים להיות ארבעה תינוקות נפלאים. האם כל הביציות היו בשלות? האם ידועה בעיה בביציות/זרע? העיקר - שיהיה בהצלחה!
A anguly New member 11/8/04 #3 לי באחרון שאבו 16 והופרו 6. נכתב ע"י פינקצוק: שאלה משהו נתקל בשאיבה של 15 בציות עם הפרייה של 4 בלבד לחץ כדי להרחיב... לי באחרון שאבו 16 והופרו 6.
לי באחרון שאבו 16 והופרו 6. נכתב ע"י פינקצוק: שאלה משהו נתקל בשאיבה של 15 בציות עם הפרייה של 4 בלבד לחץ כדי להרחיב... לי באחרון שאבו 16 והופרו 6.
ס סיקי2 New member 11/8/04 #4 18 ביציות 4 עוברים מתוכם נכתב ע"י פינקצוק: שאלה משהו נתקל בשאיבה של 15 בציות עם הפרייה של 4 בלבד לחץ כדי להרחיב... 18 ביציות 4 עוברים מתוכם 2 עוברים מצוקמקים יותר מידי תאים ביום השני להחזרה. מסתבר שרק 12 ביציות בשלות (אוביטרל אחד לפני שאיבה......)
18 ביציות 4 עוברים מתוכם נכתב ע"י פינקצוק: שאלה משהו נתקל בשאיבה של 15 בציות עם הפרייה של 4 בלבד לחץ כדי להרחיב... 18 ביציות 4 עוברים מתוכם 2 עוברים מצוקמקים יותר מידי תאים ביום השני להחזרה. מסתבר שרק 12 ביציות בשלות (אוביטרל אחד לפני שאיבה......)