שאלה

שאלה

היי כולם, אני יודעת שזה לא כל כך קשור לערוץ אבל זה קשור ליס עצמו ניסיתי לברר את זה בכל מקום.. היום בבוקר בערך בשעה 10-11 היה בYES 2 סרט על 4 סקייטרים כאלה, מישהו יודע למה אני מתכוונת? איך קוראים לסרט הזה?.. תעזרו לי בבקשה!

Guy Schlesnar

New member
מכל מקום בדקת? בטוחה?

הגיע הזמן ללמד אותך סוד מדינה קטן. נכון כשאת מעבירה ערוצים,עולה מן חלון כחול קטן כזה בתחתית המסך,וכתובים בו כל מיני דברים במן שפה מוזרה שגם אני כותב בה עכשיו? שם רשום לך השם של הסרט,ממתי עד מתי הוא משודר,ואפילו,אם תלחצי על הלחצן המוזר הזה בשלט שיש עליו ורשום מתחתיו INFO,תוכלי לראות על מה הסרט! אם הסרט כבר נגמר,יש לחצן אחר בשלט,שקוראים לו GUIDE,ושם תוכלי לראות את לוח השידורים היומי! וואו!ורק כדי לתת לך עוד דרך בגלל שהאחרות מסובכות מדי,יש דבר כזה שנקרא אינטרנט,זה איפה שהפורום הזה נמצא. באינטרנט,כמעט לכל דבר יש אתר. ליס יש אתר עם כתובת מאוד מפתיעה,www.yes.co.il,ושם יש חלק עם השם המוזר "מדריך שידורים". תנסי להיכנס אליו,מה כבר יקרה? וואו,זה מוזר... יש שם תקצירים של הסדרות והתוכניות ביס,וגם את לוח השידורים! תנסי ללכת לחלק של יס 2,נראה מה יקרה. מצאת את הסרט? כל הכבוד.

המ

בדקתי ב"חלון הכחול הזה" הקטע שפספסתי תשם של הסרט, בגלל זה אני מחפשת אותו, ולידיעתך הייתי כבר באתר של יס ויש להם משהו דפוק במדריך שידורים וזה לא נכנס לי אליו זה למה שאלתי פה, אל תנסה להוציא אותי דפוקה.

Guy Schlesnar

New member
שום דבר לא דפוק באתר

ושום דבר לא דפוק בלוח השידורים.רק לשם הוכחה,שלב אחרי שלב: 1.העמוד הראשי באתר של יס. רואה שם את "מדריך השידורים"? אפילו הדגשתי לך אותו

Guy Schlesnar

New member
שלב שני

אוקיי,העמוד הראשי של מדריך השידורים,אבל פה לא רואים סרט שהתחיל בערך ב10. יש אפשרות להיכנס למדריך השידורים של יס 2,ולנוחיותך אפילו הקפתי לך את זה.

Guy Schlesnar

New member
שלב שלישי

העמוד של יס 2. אמרת שהסרט שודר בערך 10,והפלא ופלא,יש סרט שהתחיל ב3 דקות ל10,קוראים לו גריינד. רק כדי להיות בטוחים שלזה התכוונת,נלחץ עליו.

Guy Schlesnar

New member
ושלב רביעי ואחרון

אוקיי,נכנסו לחלק של הסרט גריינד,שהתחיל ב3 דקות לעשר. אמרת שהסרט של סקייטרים? מי היה מאמין? הצלחתי למצוא את הסרט באתר,ושום דבר לא היה דפוק או עשה בעיות.

gilriv

New member
-את בטח מתכוונת לסילבר הוק

ב11.33 כי הסרט הראשון זה עם בוב הופ

Guy Schlesnar

New member
סילבר הוק לא שודר ב10

וסילבר הוק לא היה על סקייטרים. מה זה משנה אם בוב הופ שיחק בסרט ההוא? זה מה שהיא התכוונה,וזהו.

נמנמ..

טוב המ תודה על המאמץ של הפרינט סקרין? וכן מצאת את הסרט שחיפשתי, אבל מה לעשות משום מה זה לא עובד לי ככה באתר של היס, לא יודעת למה.. קורה

yesplus

New member
ושוב - שאלות בענייני ערוצי הסרטים

אנא הפנו לפורום שלהם בנענע.

למעלה