שאלה מישהו יודע אם לדייוויד ברוזה תיהיה הופעת זריחה במצדה בתקופת יולי-אוגוסט??? תודה מראש
א אורטה New member 23/6/05 #1 שאלה מישהו יודע אם לדייוויד ברוזה תיהיה הופעת זריחה במצדה בתקופת יולי-אוגוסט??? תודה מראש
S sarita4 New member 25/6/05 #3 ב7 לילות.... באחד הדפים הראשונים איפה שיש את רשימת ההופעות של ההאומנים אז יש מודע על "פסטיבל ערד" בין התאריכים: 12-14/7/05 עם כל רשימת האומנים שיופיעו בפסטיבל וגם דיויד מופיע אז הכינו כרטיסים....
ב7 לילות.... באחד הדפים הראשונים איפה שיש את רשימת ההופעות של ההאומנים אז יש מודע על "פסטיבל ערד" בין התאריכים: 12-14/7/05 עם כל רשימת האומנים שיופיעו בפסטיבל וגם דיויד מופיע אז הכינו כרטיסים....
S sarita4 New member 27/6/05 #7 כן ממש באסה כל כך רציתי לבוא להופעה חכיתי כל כך הרבה זמן כדי ללכת להופעה אבל יש לי בחינה ב14/7 במקרו כלכלה...
כן ממש באסה כל כך רציתי לבוא להופעה חכיתי כל כך הרבה זמן כדי ללכת להופעה אבל יש לי בחינה ב14/7 במקרו כלכלה...
D dana228 New member 28/6/05 #9 את עדין יכולה ללכת גם לי יש מבחן ב 14/7, אבל אפשר ללכת למבחן וגם ללכת להופעה שהיא באותו יום בלילה .