שאלה!

שאלה!

אני צריכה מידע על הלבוש של יפן הפאודאלית. סנדלים מסורתיים (האם יש להם שמות?) שמות של קימונו (איך קראו ללבוש אם היו בצבא או בחיי היומיום? ומה הסימנים שהיו על הקימונו כדי לזהות אם זה אדם בדרג גובהה מכולם?) ועוד. אני אשמח לקבל כל מידע על פרטי הלבוש, לבוש הצבא, נעליים וכדומה. זה מאוד יעזור לי! אריגטו גוזאימסו!

GnomeBubble

New member
Army Uniforms

The Japanese didn't have an army per se in the Edo Period (feudal times). The warriors were, of course, the Samurai class, but they weren't organized as an army, didn't have a uniform rank system (although some were obviously more important than the others) and the way they dressed varied from place to place and clan to clan, although there were some things all Samurai had in common, like the top-knot (their long hair tied into a knot on the top of their heads). As for shoes, forget about it. I think most, if not all, of them wore sandals. With socks. I can't remember the name of the sandals though.​

I LOVE INUYASHA

New member
זו סאנגו צ'אן מפורום אינויאשה ^.^

התלבושות ביפן הפיאודלית היו תלבושות שהתמקדו בדר"כ בלבוש קימונו או חלוקים דמויי קימונו. הם היו שמים גרביים וסנדלים מסורתיים. כדי לדעת מי היה בדרג גבוה היה אפשר להחין זאת על מראהו כמובן וגם על פי הקימונו. קימונו מקושט בעל ברק באור ובעל מגע משי הוא קימונו של מישהו מדרג גבוה.. היו כאלה שבכלל לא היה להם קימונו אז הם לבשו מכנסיים שנפתחים למטה ושמים חולצה שהיא כמו חלוק רק שהיא הייתה מגיעה עד הפופיק וכדי שלא תחשפי את עצמך אז היית סוגרת עליך את החולצה חמו חלוק ושמה את החולצה בתוך המכנס.

למעלה