שאלה

mayamkl

New member
שאלה

שלום לכולם אני חדשה פה אני אמא טרייה ויש לי בעיה עם אמא שלי מפריע לה שאני כל הזמן בחוץ עם הילד והוא בעגלה כל הזמן היא מתקשרת לאחותו הרבה ואומרת לה כל הזמן כמה הרווחה לא בסדר למה היא לא שמה אותה במעון ואני לא רוצה עכשו כי הבן שלי הוא רק בן חצי שנה היא מעברה לרווחה אינפורמציה שהחבר עובד בלילות ואני לבד כל הזמן והילד בחוץ מה ניתן לעשות בבקשה תעזרו לי אני מיואשת ממנה

התערבות הורים היא לא נעימה

יש שיטה שפעלתי לפיה והיא לומר על כל דבר כן את צודקת ולהמשיך לעשות מה שאת חושבת לנכון. גם גיבוש עמדה עם בעלך יכול לעזור ואז לצאת נחרצות בהצהרה, החלטנו ש...העמדה שלנו היא..אנחנו קבענו ש...חומה שבנויה מ2 אנשים חזקה יותר מ1. לפעמים צריך להעמיד קווים ברורים שההורים לא יחצו. בהצלחה.

mayamkl

New member
תגובה

הבעיה שהרווחה מתקשרת ואומרת לחבר שהילד בחוץ ואם לא נשים אותו במעון אז היא תשים אותו איך אני מתמודדת עם הרווחה תודה

alona 9

New member
מיה...../images/Emo142.gif

ניתן לגדל ילדים כשבני הזוג עובדים בלילות, אפשר לגדל אותם גם ללא בן זוג, השאלה, איך מגדלים אותם? ישנן אמהות שמשקיעות ומטפחות,ישנן אמהות... המזניחות. תראי... דברים שרואים משם לא רו...... אם הדרך שאת מגדלת את ילדייך נכונה, אז.. לא אימך ולא הרווחה יצליחו לקחתם מידייך ולהכניסם למעונות, לא הבנתי על איזה מעון את כותבת.. משערת שמדובר על מעון יום(8-16). זוכרת,שאת ביתי הכנסתי למעון של נעמת בגיל 9 חודשים כי הייתי חייבת לעבוד..השד לא היה נורא כל כך. לדעתי,את צריכה לבדוק את הסיבות לקשר הזה בין אימך לרווחה. ואם הכל כשר אז את יכולה להיות רגועה. בהצלחה

היה רצוי שתרחיבי ../images/Emo26.gif

ברוכה הבאה. קשה לאנשים שאינם מכירים אותך ואת הרקע שלך להבין מתוך מה שכתבת מה בדיוק הבעיה.האם את עובדת או נאלצת לצאת לעבודה? אם המצב הכלכלי שלכם קשה את צריכה לשקול סידור לילד על מנת שתוכלי לצאת לעבודה. את גם לא מסבירה מדוע אמך פנתה לראשויות הרווחה. הרי זה איננו מצב "נורמלי" אלא אם כן קיימת בעיה מיוחדת.את צריכה לבדוק האם באמת את מגדלת את הילד באופן שאינו מצדיק התערבות חיצונית (לעניות דעתי ילד לא יכול ולא צריך להיות כל היום בעגלה מחוץ לבית. ילדים צריכים מקום משלהם, שקט וסדר בחיים (למשל לאכול ארוחה מסודרת, לישון בזמנים קבועים וכו'). לגבי החבר שלך, האם הוא אבי הילד? נשים יודעות לגדל ילדים במצבים קשים. לדוגמה, כשאבות משרתים בצבא קבע או אמהות חד הוריות . את צריכה לארגן את חייך כך שתלמדי להיות עצמאית (גם מבחינה כלכלית) וכך תוכלי לגדל את הילד בשקט בלי לחשוש מאמך או מגורמים אחרים. בהצלחה.

mayamkl

New member
תגובה

אני לא עובדת הכלכלי אומנם קשה אבל איכשו מסתדרים לדעתי אמא שלי חושבת שאני לא מטפלת בו טוב משם שהילד כחוץ כל היום וזה מתבטא באצל חברות ולפעמים קניונים הילד לא כל היום בעגלה החבר הוא אב ילדי הוא עובד יום ולילה

למעלה