שאלה?????????

מצב
הנושא נעול.
שאלה?????????

שאלה?????????
היי בנות, רציתי לשאול,אני לפני התחלת זריקות+השבחות ורציתי לדעת בכמה גדולים יותר הסיכויים להריון מרובה עוברים לעומת האיקקלומין שלקחתי (שלא גרם לי לבייץ יותר מביצית אחת)??? מה,יכול להיות שגופי לא יגיב גם לזריקות?? פוחדת נורא!!!

עמית@

New member
אני לא הגבתי בכלל לאיקקלומין

שאלה?????????
היי בנות, רציתי לשאול,אני לפני התחלת זריקות+השבחות ורציתי לדעת בכמה גדולים יותר הסיכויים להריון מרובה עוברים לעומת האיקקלומין שלקחתי (שלא גרם לי לבייץ יותר מביצית אחת)??? מה,יכול להיות שגופי לא יגיב גם לזריקות?? פוחדת נורא!!!
(אפילו לא צל צילו של זקיק) ואמפולה אחת עשתה לי גירוי יתר, הסיכון (סיכוי?) לתאומים הוא פונקציה של מספר הזקיקים, כמובן שככל שיש יותר זקיקים- כך הסיכוי גובר. אל דאגה- הגוף יגיב (זקיקי אחד מאיקקלומי אומר שהגוף מגיב, גירוי יותר גדול יוביל לתגובה יותר חריפה)

תודה עמית

(אפילו לא צל צילו של זקיק) ואמפולה אחת עשתה לי גירוי יתר, הסיכון (סיכוי?) לתאומים הוא פונקציה של מספר הזקיקים, כמובן שככל שיש יותר זקיקים- כך הסיכוי גובר. אל דאגה- הגוף יגיב (זקיקי אחד מאיקקלומי אומר שהגוף מגיב, גירוי יותר גדול יוביל לתגובה יותר חריפה)
תודה עמית
מקווה שאכן כך!!!

כמו שכתבה חנה

תודה עמית
מקווה שאכן כך!!!
כמו שכתבה חנה
שתי התרופות עובדות אחרת ותאמיני לי שאת לא רוצה להגיע לגריית יתר, מניסיון, אצלי כל חודש נוצרים בין 10 ל20 זקיקים אני יודעת שזה מעולה אבל אני גם מתפתלת מכאבי בטן חצי חודש (נו, שאלו יהיו הצרות...) בכל אופן מיד תרגישי את ההבדל בזריקות וזה בתופעות לואי, הגוף מקבל תוספת הורמונים מעבר למה שהוא מסוגל ליצר טבעי והופ...כאבי בטן, בחילות, ציצים כואבים. אבל כפי שאמרתי שאלו יהיו הצרות שלנו. עוד דבר האיקקלומין נוטה ל"רצוח" את הרירית בעוד שהזריקות לא עושות את זה כל כך, אז הנה מצאתי לך משהו מעודד במעבר לזריקות, אבל אולי בכלל תקלתי להריון החודש ולא תצטרכי כלום יותר...הלוואי אמן. אמא של נטע-מאחלת לכולנו המון הריונות אמן אמן אמן

האיקקלומין והזריקות עובדים אחרת

שאלה?????????
האיקקלומין והזריקות עובדים אחרת
האיקקלומין מנסה לגרות את המח להפריש יותר הורמונים. לא על כולם זה עובד. הזזריקות הן ההורמונים בעצמן ובד"כ הם עושים את העבודה למרות שכל אחת מגיבה אחת. בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה