שאלה...

TheOtherMe

New member
שאלה...

אני לא יודעת אם זה ממש מתאים לפורום הזה אבל אני אנסה בכל מקרה... אז ככה, לחברה שלי יש יומולדת ואני מכינה לה ברכה, הבעיה היא שאני לא רוצה שהברכה תהיה רגילה ושטחית כמו כולם: "מזל טוב, עד מאה ועשרים, שתצליחי בכל".....וכל הדברים האלה שכולם כותבים ותמיד שומעים... השאלה שלי היא אם יש לכם רעיונות לכתיבת דברים יפים ומקוריים לברכת יומולדת??? תודה מראש לכל העונים...

תכתבי..

תכתבי לה על כמה שהיא חשובה לך, על הדברים המיוחדים שבה שהיא יודעת ושהיא לא יודעת איחולים וברכות מיוחדות, אירוע שעברתן ביחד והוא לימד אותך משהו עלייך בזכותה או משהו שלמדת עליה או על החברות שלכן. בהצלחה :) וחג שמייח

אשמח לעזור לך!

אילו תתני לי רקע ופרטים על החברות שלכן אני אוכל לכתוב לך ברכה יפה! ניתן לעשות זאת גם במסר! אורית.

JudyWn

New member
אני לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי

(ולמרות שזה לא *בדיוק* קשור לפורום, אבל בכל זאת...) אני בדרך כלל אוהבת לרשום את השם של האדם ולחבר משפט לכל אות. למשל: י - ילדה מקסימה פ - פשוט חמודה ה - הילדה הכי יפה בכיתה (סתם דוגמה מהשרוול
)

אם זה עוד אקטואלי..

תקליטי את עצמך על רקע שיר שהיא אוהבת ותצרבי את זה כמו כן תוסיפי עטיפה של קופסה של הדיסק עם תמונה שלכן וברכה בעטיפה מאחור וגם על הדיסק עצמו אפשר אפשר להדביק תמונות, מאד קל לעשות את זה עם תוכנת nero

למעלה