שאלה

Anwanis

New member
שאלה

איך בכלל מתחילים ללמוד יפנית? אני מאוד אוהבת שפות, אבל יפנית בכלל לא עלתה על דעתי כאופציה ללימוד :). אולי כי זה נראה לי ממש ממש קשה. אתם ממליצים? לי ברור שהשפה שאני הכי חייבת לדעת זה איטלקית (מתכננת ללמוד באיטליה אחרי הצבא), אבל תמיד טוב לדעת עוד שפה. אז איך בכלל מתחילים ללמוד את זה? בבית ספר לשפות? אשמח לשמוע פרטים. ועוד שאלה קטנטנה - הגעתי לחשיבה על יפנית דרך האלבום החדש של גוון סטפאני שכולו מלא במוטיב שנקרא Harajuku. תוכלו אולי לפרש לי?... תודה רבה!

Kiku

New member
אני מנסה ללמוד יפנית לבד

אני קניתי שיחון שיש בו כל מיני מילים שימושיות, וגם יש כל מיני מילונים באינטרנט [את יכולה להסתכל בקישורים שבפורום] וגם לא מזמן פרסמו פה אתר ממש טוב שמלמד איך לכתוב כל אות.

Emiko

New member
היי

אני אישית לומדת מאנימה... כי אם אתחיל ללמוד דקדוק קודם אז פשוט חבל על הזמן... לא אבין דבר ואתבלבל כל הזמן (כמו שקרה עם העברית כשהתחלנו ללמוד לשון בעעעעעעע) אני ממליצה ללמוד מאנימה - קולטים יותר מהר(לפחות אני...)

5 0 6

New member
אבל אם לומדים מאנימה, רצוי לברר כל

דבר אחר-כך, כי השפה שם לא מדוייקת.

GnomeBubble

New member
Harajuku

זה לא אחד מהרובעים הפופולארים של טוקיו? נראה לי שזה איפה שנערות אוהבות לקנות את הבגדים שלהם.

Anwanis

New member
נשמע הגיוני....

לפי ההקשרים שבשירים, כמובן. תודה רבה!

morsuzuki

New member
harajuku

היי חארג'וקו זה מקום בטוקיו יפן דיי קרוב ליויוגי פארק, מסתובבים שם המון צעירים לבושים בבגדים - אים אפשר לקורא לזה ככה... אבל בכל זאת מחופשים למנגות, לרוקרים, לזונות וכו''' פשוט מקום מגניב עם המון אנשין מוזרים וממש מעניין! המון חנויות של בגדים מוזרים במחירים נמוכים יחסית ליפן וחנויות יד שנייה רבות מה שלא תמצאו בדרך כלל בטוקיו.

למעלה