שאלה

שאלה

מה אומרים שני הקלפים כשהם ביחד בפריסה לשאלה האים כדאי וכו. יצא לי בהאים מגדל וכדאי 10 חרבות .אני שואלת אך ורק לגבי שני הקלפים כי הם מאוד הרסניים .והשילוב שלהם מראה על מה.האים המגדל מבטל את ה10 חרבות במקרה הזה.או שהם פשוט אומרים לא כדאי?

../images/Emo96.gif בוקר טוב

המילה "האם" בראש שאלה מגלה לי בדרך כלל ממה נובעת השאלה. המילה כדאי מסמלת את הכדאיות מגדל מסמל לא כדאי. 10 חרבות או מגדל בראש השאלה "האם" נותן לי הרגשה שהשאלה באה ממקום הרסני ולא טוב, או עלול לפגוע, או חדירה לתחום הפרט, או מתוך מטרה לפגוע במישהו. לכן אני לפעמים מעדיף לומר שאין תשובה לשאלה.
מיקי

לדעתי...

כמו מיקי גם אני חושבת שהמילה האם בראש השאלה נגלה לי ממה נובעת השאלה. כשמופיע קלף המגדל או 10 חרבות במקום של 'האם' לדעתי האם מגיע מנקודה בה הוא רוצה לשבור ולהרוס את הקיים ברגע אחד. הייתי מסבירה לשואל כי נקודת המוצא שלו לשאלה היא לא טובה. הוא פועל בצורה הרסנית ולא בונה. לכן לענות על השאלה לא תהיה נכונה מבחינתנו. אציע לו לשאול שאלה אחרת. לא הייתי אומרת שאין תשובה כי לקלפים תמיד יש תשובה....

תודה לכם

יש לי עוד הרבה ללמוד .קשה לי עם שילובים של קלפים .אני מנסה ללמוד ולנסות להתחבר לקלפים דבר שדי קשה לי.

למעלה