שאלה

חסודה

New member
שאלה

שלום אכלתי השבוע במסעדה איזה שהוא סלט מוקפץ עם גבינת חלומי, היה ממש טוב.. מישהו מכיר מתכון עם גבינה זו? והאם ניתן למצא בכל סופר גבינת חלומי? תודה

נירהמ1

New member
גבינת חלומי מטוגנת על סלט פלפלים

גבינת חלומי מטוגנת על סלט פלפלים/בני סיידא - "מגזין שף" מ-ynet גבינת חלומי מטוגנת על סלט פלפלים קלויים שימו לב: מתחילים בהכנה יום מראש. חומרים: 10 פלפלים בכל הצבעים 6 שיני שום, כתושות מלח 1 כפית סוכר 1/3 כוס (70 מ"ל) שמן זית מיץ לימון, לפי הטעם לגבינה: 250 גרם גבינת חלומי, פרוסה 1 כוס קמח שמן, לטיגון הכנה: 1. קולים את הפלפלים על הגז או על גריל פחמים עד שקליפתם משחימה. קולפים, נפטרים מהגרעינים וחותכים לרצועות. שמים בקערה, מוסיפים את השום, המלח, הסוכר, שמן הזית ומיץ הלימון ומערבבים. מעבירים לקערה ומאחסנים לפחות לילה במקרר (עד 24 שעות). 2. מסדרים את הפלפלים על צלחת הגשה. 3. החלומי: ממש לפני ההגשה, מקמחים את פרוסות הגבינה ומטגנים עד הזהבה. מניחים על סלט הפלפלים ומגישים מייד, עם לחם טרי איך שומרים? את הפלפלים כמה ימים במקרר. את הגבינה המטוגנת זוללים מייד. מקור המתכון: בני סיידא "מגזין שף"

נירהמ1

New member
ומכיוון שהזכרת שהסלט שאכלת הוא

סלט מוקפץ, הנה לך רעיון לסלט. מחממים מחבת ווק עם מעט שמן מוסיפים רצועות של פלפלים, כרוב, גזר (גפרורים) ומקפיצים מוסיפים מעט רוטב סויה ממותק ערבוב קל ומורידים מהאש מגישים עם קוביות חלומי מטוגנות. תיהני.

רחלה1223

New member
שאלה...

הגבינה בחום לא מותכת?? כי שנה שעברה עשיתי דבר כזה רק עם גבינה צהובה.. ובטיגון הגבינה "יצאה" מהציפוי.. והשמן השפריץ לי לכל עבר... בגבינת חלומי זה גם קורה??

yifatushc

New member
ברוכה הבאה רחלה../images/Emo24.gif

ולגבי גבינת החלומי, זו באמת שאלת שמעסיקה אותי... מהי הדרך הטובה ביותר לטגן אותה. עד כמה שידוע לי, יש לטגנה בשמן עמוק בלבד, אך בכל מקרה הוספתי שאלה לגבי זה בשרשור השאלות לקראת האירוח עם השף של גבינות גד, טל כהן. נראה מה יאמר השף לגבי הנושא.
(את מוזמנת לשרשר אליו שאלות, אם יש לך שאלות כלשהן לגבי אוכל חלבי, גבינות, וכו...
). יפעת

hogo26

New member
לדעתי לא חייב שמן עמוק

אחד מהחוויות שלי כקונדיטור בבית מלון היה שכל בוקר היינו לוקחים ג'בטה מורחים בממרחים כמו איולי וכו' מטגנים חלומי ועם כל מיני ירקות היינו פותחים את הבוקר,

hogo26

New member
כן ,רק מהארוחות שחיתות האלה

עליתי במשקל בזמנו, היום אני חושב הרבה לפני שאני עושה ארוחות כאלה,

yifatushc

New member
הוגו! אתה בא היום לאירוח, נכון? ../images/Emo9.gif

למרות שגם אתה שף מדופלם בעצמך!
יפעת

למעלה