שאלה איזה תוכניות נסוטלגית הייתם רוצים להחזיר?
L Li Pi Girl New member 6/6/05 #2 אמ... הייתי שמחה להחזיר את האלוהים יודע... פיג'מות? אין לי מושג... לא פיג'מות לא! אמ.. אולי את האלה של מרי קייט ואשלי...
אמ... הייתי שמחה להחזיר את האלוהים יודע... פיג'מות? אין לי מושג... לא פיג'מות לא! אמ.. אולי את האלה של מרי קייט ואשלי...
• •°• Gil The King •°• New member 6/6/05 #6 חבורת הצב המעופף../images/Emo125.gif זה ישן בטירוףףף.. וגם דובוני אכפת לי, והסדרה הזאת עם החדי קרן הקטנים האלו
חבורת הצב המעופף../images/Emo125.gif זה ישן בטירוףףף.. וגם דובוני אכפת לי, והסדרה הזאת עם החדי קרן הקטנים האלו
G Galadriel 3000 New member 8/6/05 #11 דובוני אכפת לי כן חזר. ערוץ 1 או 2 או 10 בצהרי יום שבת, נראה לי.
L la nana 2004 New member 7/6/05 #9 אממממ סדרה מצויירת את נילס ואווזי הבר!! אבל בתור סדרה, את קטנטנות!!
G Galadriel 3000 New member 8/6/05 #10 אני לא בטוחה שככה קוראים לזה, אבל פעם היתה בערוץ 1 תוכנית על פונפון ורוד שישן בג'ונגל. חברה שלי טוענת שקראו לי טיפטופ ודיידיי.
אני לא בטוחה שככה קוראים לזה, אבל פעם היתה בערוץ 1 תוכנית על פונפון ורוד שישן בג'ונגל. חברה שלי טוענת שקראו לי טיפטופ ודיידיי.
C Cut Up Angel New member 8/6/05 #14 ../images/Emo29.gifמומינים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif וגם דובוני אכפת לי ?
../images/Emo29.gifמומינים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif וגם דובוני אכפת לי ?