שאלה

Nitzan122

New member
שאלה

שאני לא חושבת שענו עליה בסדרה אבל אולי פיספסתי משו... דאנקן יותר גדול מלילי או לילי יותר גדולה מדאנקן או שהם בכלל תאומים? מישו יודע?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifגם אני שאלתי את זה חח..

ובכמה מקומות ענו לי- לילי יותר גדול מדאנקן... אומרים שיש גם פרק בסדרה שלילי מדברת על דאנקן כעל "האח הקטן שלה" [הפרק עם הילדה שהייתה פעם חברה של ורוניקה ולילי, ואז ורוניקה תפסה אותה מתנשקת עם לוגן...]

inbula

New member
לילי גדולה מדאנקן בשנה או שהם

תאומים והיא פשוט נולדה קודם????.... וורוניקה דאנקן ולוגן הם באותו גיל נכון? כתה י"א?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifגדולה בשנה..

וכן דאנקן וורוניקה באותו גיל..

inbula

New member
מצטערת שאני קרציה אבל...../images/Emo4.gif

לילי יותר גדולה מלוגן בשנה או שגם לוגן יותר גדול מורוניקה ודאנקן בשנה?....
תודה מראש...

Nitzan122

New member
../images/Emo4.gif הסתכלתי עכשיו בתסריט

של הפרק ההוא והדבר היחידי שמצאתי זה כשהם בבית של יולנדה והיא אומרת "תסלחו לאחי הקטן הוא מצוטט קטן ומופרע" (בתרגום מזהיר...) ולילי עונה "שלי יותר גרוע" אבל זה לא בהכרח אומר שדאנקן יותר גדול, אולי היא לא התייחסה לקטע שהוא יותר קטן ממנה... או שבכלל התכוונתם לקטע אחר ואני סתם מקשקשת?

inbula

New member
כן... באמת... מאיפה הסיקו שהיא יותר

גדולה בשנה?...: YOLANDA: Excuse my little brother. He's an eavesdropping little freak. Yolanda pushes him away and shows the girls into her room. LILLY: Ugh. Mine's worse.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifכן זה הקטע..

אני מודעת לזה שהיא לאו דווקא אמרה את זה.. בגלל זה אמרתי שאומרים.. אם הייתי מסכימה עם זה לא הייתי מציינת שאנשים אומרים את זה חח... ולוגן בגיל של ורוניקה ודאנקן, מכאן שהוא קטן מלילי. אגב הייתה מישהי בפורום שלנו שאמרה שהיא קראה כתבה עם רוב תומס [היוצר של ורוניקה מארס] שהוא אומר שם שלילי גדולה יותר מדאנקן... ולא תאומה גדולה יותר, גדולה גדולה יותר.. אני אישית לא קראתי את זה ולא מצאתי בשום מקום..

Nitzan122

New member
אולי פשוט

הבדל הגילאים ביניהם הוא של 9, 10 חודשים ואז הם באותה כיתה אבל אחד יותר גדול מהשני...

למעלה