שאלה

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
שאלה

תגידו כולכם גם מצפים וגם מחכים לסרט Fantastic Four? אני לא יכולה לחכות! (אבל לא כמו שאני לא יכולה לחכות לבאטמן!!!)

B a m B a m

New member
אמממממ כן....../images/Emo168.gif

אבל לא כמו שאני מחכה לבאטמן ולאקסמן 3... אפילו אם הוא יצא ב2008 משהו כזה

gloria23

New member
אמממ

אני לא כל כך מכירה את זה...אבל לא יודעת, אני לא אוהבת כל כך את השחקנית הזאת, ג'סיקה אלבה (זה הסרט שלה, או שהתבלבלתי?)

Aeon

New member
ג'סיקה + וידוי

כן ,גם אני לא כל כך אוהבת אותה.. היא צצה בכל מקום עכשיו... (עיר החטאים) אבל היא שחקנית צעירה (שלא לאמר כוסית) אז שיהיה לה בכיף וידוי - אתם יודעים שבאקסמן 2 בכיתי שג'ין מתה...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifגם לי יש וידוי...

רציתי לרצוח את הטסריטאי כשגיליתי שלא נתנו לג'ין למות וזהו בסרט השני.

vaiu

New member
שמועות?!

בסוף הסרט רואים בבירור כתם בצורת הפיניקס בים. וכאלה שראו את הסדרה והקומיקס יכולים להסיק מזה לא מעט, למרות שאם אני לא טועה, ג'ין הפכה לפיניקס אחרי/לפני הסאגה עם הגביש, כשהיא התרסקה לתוך השמש... או משהו

Evil Beast

New member
אתה לא מבין.

כרגע זה בגדר שמועות. עדיין לא אישרו רשמית. אבל... קלסי גרמר בתפקיד ביסט. Hell Yeah!

לא משנה כמה פעמים יהרגו אותה

היא תמיד תחזור אולי לתקופה אולי לתמידי אבל תמיד מוצאים דרך להחזיר אותה

orange666

New member
אגב סין סיטי...

הסרט מוגבל כי הוא אלים או כי הוא סרט אימה? פשוט הפרסומת הגדולה בעיתון עשתה לי חשק אבל אני לא מסוגלת לראות סרטי אימה^^ אם כבר אנשים מתוודעים, אני אספר לכם שראיתי את "האחרים" (שזה אפילו לא מתקרב להיות סרט אימה) בל"ג בעומר לפני שנתיים ואני עדיין מדמיינת ילדה קטנה משחקת בבובות באמצע החדר שלי ופתאום הופכת לסבתא צורחת. בעע.

Aeon

New member
סין סיטי (עיר החטאים)

לא סרט אימה... מבוסס על קומיקס... והוא מוגבל לא כל כך בגלל שהוא אלים אלא בגלל הסיבה האחרת (עם את יודעת למה אני מתכוונת...)

d u n e

New member
כי ג'סי רוקדת על עמודים

וגם כי הם משספים ראשים בקצב...

The Human Torch

New member
אין שם עירום רציני...

ואירוטיות לא משפיעה באופן משמעותי על הדירוג של ה-PG. מה שמעלה שם את הגיל שנקבע זה בעיקר כל האלימות שיש בסרט, ויש הרבה.

למעלה