שאלה משהו יודע אם יש לטלי חבר?
V VodKa12 New member 20/5/05 #3 כן מה לא משעת ברכלויות..?..בטח שאני מה איכפת לך..? זה החיים האישיים שלה...ועם אין לה..מה אתה חושב שאתה תיהיה חבר שלה? אז יש לי הודעה בישבילך אין סיכוי כי היא שלי..סתם.. אבל באמת איחן לך סיכוי הסיכויים שלך..
כן מה לא משעת ברכלויות..?..בטח שאני מה איכפת לך..? זה החיים האישיים שלה...ועם אין לה..מה אתה חושב שאתה תיהיה חבר שלה? אז יש לי הודעה בישבילך אין סיכוי כי היא שלי..סתם.. אבל באמת איחן לך סיכוי הסיכויים שלך..
ט טלי שרון שולטת New member 20/5/05 #4 לפי מה שאני יודעת אין לה....אבל זה לא בטוח במאה אחוז, אי אפשר לדעת
V VodKa12 New member 20/5/05 #8 אז לכי לקומונת טלנובלה בע"מ 21 פלוס או שהיית רושמת את זה..כי טלנובלה בע"מ מיועדת לכל הגילאים ובמיוחד הפורום הזה.. או שהיית רושמת את זה
אז לכי לקומונת טלנובלה בע"מ 21 פלוס או שהיית רושמת את זה..כי טלנובלה בע"מ מיועדת לכל הגילאים ובמיוחד הפורום הזה.. או שהיית רושמת את זה
A actress New member 20/5/05 #9 מה הקשר הפרטיות של טלי לגילאי 20+ טלי היא בנאדם יש חבר או אין חבר זה עניין שלה אם יש לה חבר מפורסם שיהיה לה לבריאות אם אין לה חבר מפורסם שיהיה לה לבריאות בכל מקרה לבריאות.
מה הקשר הפרטיות של טלי לגילאי 20+ טלי היא בנאדם יש חבר או אין חבר זה עניין שלה אם יש לה חבר מפורסם שיהיה לה לבריאות אם אין לה חבר מפורסם שיהיה לה לבריאות בכל מקרה לבריאות.