שאלה.

EmiliA9

New member
שאלה.

מישהו יודע פה אם דניאל סלומון עדין מורה לפסנתר?

driffted girl

New member
../images/Emo2.gifואללה??!! ממתי?!

זאת הפעם הראשונה שאני שומעת על כך שבונבון מורה לפסנתר מאגניב! אבל רגע אתה שואל כי...? במקרה אתה צריך מורה?!!! חחח יא מצחיקול אחד כן בטח הוא גם ילמד אותך. ...במחשבה שנייה אם הוא אכן מלמד, אז הוא בטח ילמד אותך...יאאא איזה כייפ'ך אם הוא כן ילמד אותך תזמין אותי לראות את ההתקדמות שלך (חחח) אבל אני אומרת בכייף!!

EmiliA9

New member
שמעתי שהוא מורה בתל אביב..

זה שלא שאני מתחילה. אני רוצה להמשיך עם מורה נורמלי זה הכל..

hilape

New member
דניאל סלומון מורה לפסנתר

כמה נפלא לדעת הייתי רוצה להמשיך את לימודיי הפסנתר אצל המורה הגאוני הזה

mooshi88

New member
מה אתה מתלהב ממנו...?

זה שהוא אחלה זמר לא אומר בהכרח שהוא מורה טוב לפסנתר !!! בן דוד שלי לקח שעורי גיטרה פרטיים אצל אל די מיולה בניו ג'רסי !!!

hilape

New member
אינני גבר אני אישה

דניאל זמר אך גם מוסיקאי בנפשו ומלחין ענק להזכירך הוא זכה בתואר מלחין השנה לשיפור הידיעות והרחבתם תקרא בעיון רב את הביוגרפיה של חייו

mooshi88

New member
יפהה...

אבל זה לא אומר עליו שהוא מורה לפסנתר טוב, מורה לפסנתר טוב צריך להיות משהו עם נסיון בהוראה מוסיקלית...! זה שהוא מלחין וזמר טוב...

hilape

New member
אתה ממש בקיא בנושא :))

מהיכן כל הידיעה המרשימה הזו מבית הספר רימון ?? דניאל סלומון הוא גם פסנתרן :) אנא חזור לשינון מחודש של ידיעותייך

EmiliA9

New member
אז ככה..

אני לא בטוחה שהוא עדיין מורה לפסנתר.. אבל הוא היה וזה למה שאלתי.. הוא למד בריומן,, שניאל סלומון הוא בין הפסנתרנים המוכשרים שראיתי.. אני מתה ללמוד אצלו פסנתר.. הוא מלחין ענק.. כל זה מוכיח עליו שהוא מורה טוב.. תחשוב קצת...................... לא נראה לי שהוא מורה לא טוב.. אין מורה יותר גרוע ממה שלי יש. הוא אמריקאי מחורבן שלא מכיר שירים של קווין ושל פינק פלויד. הדבר היחידי שיש לו בראש זה ג'אז סעמוק.

hilape

New member
|עידכון נוסף שמתי לב לכך ש

כותבים אלי בלשון זכר אז לעידכון אני אישה נעים להכיר שמי הילה פלד ..

mooshi88

New member
זה שהוא

פסנתרן וקלידן טוב ויש לו נסיון של הרבה שנים -בתור נגן- (,וזמר) זה לא אומר שהוא יידע בהכרח איך כדאי ללמד לנגן ומה הדרך הכי טובה ללמד, מורים לנגינה צריכים להיות גם נגנים (כמובן..) וגם שיהיה להם תואר ונסיון של הוראה מוסיקלית (שזה מקצוע שלומדים אותו... גם ברימון...) מי שרוצה מורה לפסנתר שיקדם אותו בצורה נהדרת צריך אחד כזה !!! מקווה שעזרתי בעצתי...

hilape

New member
פסנתרן גם חייב לדעת לנגן טוב ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

hilape

New member
בארקה באר שבע חנה דניאל שוב מגיע

נפלא הפעם כידוע לך ייתכן שחן גם מצטרף החלטתי לקחת אותו הוא מעולם לא היה בהופעה של דניאל ולא הכיר אותו אך לאחר שצפה בתוכניתו של יהורם גאון בערוץ הראשון אמר כמה שהשיר הזה נפלא אהבה מעניין מי הזמר הבטתי בו ואמרתי לו חן זה דניאל סלומון ואינו רק זמר נפלא ומרגש הוא גם איש מקסים וחייכתי חיוך גדול ומאושר אז הוא השיב תראו תראו אותה :))

hodayoyo

New member
בשביל זה צריך להשיג פסתנר../images/Emo60.gif

וזה לא משימה קלה חחח

למעלה