שאלה איפה בדיוק שרית מופיע ברמת גן ובאיזה שעות?
M Music4Life New member 10/5/05 #2 יאאא ../images/Emo46.gif כמה פעמים תשאלו, יווווו ! כתבתו וטחנו על המידע הזה כבר יותר ממסטיק לעוס. בוא רגע תנסה להסתכל השאכולים אחרים, או בדף הקודם ותחפש את התשובה
יאאא ../images/Emo46.gif כמה פעמים תשאלו, יווווו ! כתבתו וטחנו על המידע הזה כבר יותר ממסטיק לעוס. בוא רגע תנסה להסתכל השאכולים אחרים, או בדף הקודם ותחפש את התשובה
N NAORI1 New member 10/5/05 #4 אם יש לך בעיה אז אל תגיב ../images/Emo26.gif ואני לא שואלת אותך מה לישאול ומתיייי!!!! באמת יאאאאאאאאאאאאאאאא
אם יש לך בעיה אז אל תגיב ../images/Emo26.gif ואני לא שואלת אותך מה לישאול ומתיייי!!!! באמת יאאאאאאאאאאאאאאאא
ש שי shay love sarit New member 10/5/05 #5 יאאאא../images/Emo67.gif שמעי../images/Emo70.gif יש כבר כמה אשכולות כאן בפורום אז אפשר לחפש ולימצוא מידע לא צריך כמו שניבה אמרה ליטחון תעינין.
יאאאא../images/Emo67.gif שמעי../images/Emo70.gif יש כבר כמה אשכולות כאן בפורום אז אפשר לחפש ולימצוא מידע לא צריך כמו שניבה אמרה ליטחון תעינין.
M Music4Life New member 11/5/05 #7 במקרה הזה אנו צודקים כי די באמת, למה לשאול כל דבר 20 אלף פעם? אז תסתכלו קצת באשכולות אחרים, דיברו על זה מספיק. וזהו. 2, 3 פעמים זה בסדר...אבל לכל דבר יש גבול בסוף, תחשבו על זה. לא בקטע של לרדת עליכם, אוקיי? אבל בחייאת, שימו לב לדברים קצת יותר. תודה.
במקרה הזה אנו צודקים כי די באמת, למה לשאול כל דבר 20 אלף פעם? אז תסתכלו קצת באשכולות אחרים, דיברו על זה מספיק. וזהו. 2, 3 פעמים זה בסדר...אבל לכל דבר יש גבול בסוף, תחשבו על זה. לא בקטע של לרדת עליכם, אוקיי? אבל בחייאת, שימו לב לדברים קצת יותר. תודה.
ח חפיפניקית New member 11/5/05 #10 אממ...סליחה שאני מתערבת היה יותר נחמד אם פשוט לא הייתם עונים והיא הייתה מחפשת ומסתכלת קצת לבד. כי עכשיו סתם יש 7-8 הודעות כועסות ודי מעליבות.. חג שמח לכולם לא להתעצבן!
אממ...סליחה שאני מתערבת היה יותר נחמד אם פשוט לא הייתם עונים והיא הייתה מחפשת ומסתכלת קצת לבד. כי עכשיו סתם יש 7-8 הודעות כועסות ודי מעליבות.. חג שמח לכולם לא להתעצבן!