שאלה...

gunii

New member
שאלה...

הייתי רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שכבר יצא מהארון. הורים, חברים, משפחה? אם כן... כיצד היו התגובות?

35babun

New member
אני יצאתי...

התגובות שונות מאחד לשני,אמא שמאוד אוהבת אותי גם עכשיו,לא קיבלה וגם לא תקבל את זה.אבל אני בן בית מהדרגה הראשונה.אחי ואשתו די מצטערים שאין לילדיהם בני דוד,השאר כרגיל אתם.אחותי חזרה בתשובה ושיחה רצינית לא היתה לי אתה עד היום.סבתא שאלה אם אני בטוח שלא יהיו לה נכדים ממני.זה בעיקרון היו התגובות אבל רק שתדע-המשפחה שלי היא מאד מאוחדת ותומכת גם במצבים קשים.אני לא מכיר אותך או את משפחתך לכן רצוי שתבדוק אותה קודם ואם אין סיכוי אז...לא יודע...משפחה זה הדבר החשוב ביותר ואם המשפחה לא יודעת את זה,אולי היא לא כל-כך משפחה...

BabyBoy1

New member
היי ברוך הבא ../images/Emo13.gif

מה נשמע? אתה מוזמן לספר על עצמך...בן כמה מהיכן וכו'
ובקשר לשאלה שלך, אז אצלי חלק מהחברים יודעים, ואמא שלי יודעת, וגם חלק מהדודות שלי. את הסיפור המלא אתה יכול למצוא כאן.

35babun

New member
הי ביביבוי.למה ברוך הבא?

אני בפורום כבר יותר מחצי שנה.לא ותיק כמוך אבל מתמיד (מנסה).היום אני ליד המחשב בבית אמי.בד"כ אני בסלולרי...אני חייב לצין שמחשב הרבה יותר קל!בסלולרי זה לפעמים סיוט!בכל אופן תודה על היחס.מכיון שאני לא נוטא לספר על עצמי יותר מדי,אם תרצו לדעת,תשאלו.(נ.ב בסוכתנו תלוי שלט בכניסה האומר:ברוך אתה בבואך וברוך השם בצאתך...)

35babun

New member
אני פשוט מכיר את גוני מפורומים

אחרים,חשבתי שגם אתה...סליחה שגיתי...

gunii

New member
אוקיי הסבר - מפורט...

קודם כל אני לא בן, אני בת! אני חוזרת בשאלה ויש לי משפחה דתית. לאחרונה סיפר לי בן דודי (אנחנו מאוד קרובים) כי הוא הומוסקסואל. הוא בן 22. אני מאוד אוהבת אותו ואורך חיי החילוני כיום הביא אותי להשלמה מאלה עם המצב ועם רצון עז בטובתו. יחד עם האידיליה יש גם את דילמת המשפחה והחברים. אני לא יודעת איך אחי יקבל את זה (אביו) אבל אני גם רוצה לדעת לגבי החברה הסובבת. הוא לומד באוניברסיטה בין חילונים והוא כרגע בארון. רציתי לדעת איך התמודדתם עם היציאה בפני חברים, איך קיבלו אתכם? דתיים, חילוניים? תודה.

יודיX3

New member
כיום רוב חברי

הם חילונים- ולא במקרה. החברה הדתית מאד לא מקבלת את השונה. כל עוד אתה הולך בתלם והכל טוב ויפה- סבבה, אבל ברגע שאתה חוצה איזה קו- ולהיות הומו זה אחושושלוקי חציית קו- מקיאים אותך מהחברה- ואני לא רק מדבר על החברה החרדית אלא גם לציונות הדתית. לכן מי שלא מקבל אותי- שיבושם לו- והלכתי לחפש חברים חדשים ומצאתי. הבעיה העיקרית היא עם המשפחה- כי אי אפשר להחליף משפחה, וכאן כל מקרה לגופו. ישנם משפחות יותר ליברליות וישנם פחות עד כדי הכחשה וגירוש הילד הסורר (ומקרים כאלה מוכרים לי). אני בעד לתת את הזמן לעשות את שלו ולא לצאת מייד מהארון ולהנחית את המכה על ההורים. זה דורש הרבה סבלנות וידיעה שכנראה העתיד לא ילך ויעשה קל יותר, אבל זה הרע במיעוטו.

gunii

New member
היי יודי, איך אנשים הגיבו לכך? איך

בחרת למי לספר? ואיך בכלל מספרים דבר כזה?? הוא די אבוד.

יודיX3

New member
איך מספרים..

לקח לי הרבה הרבה זמן, ובמבט לאחור יותר מדי זמן, לספר לחברים הקרובים. בחרתי לספר בהתחלה לשני חברים טובים שלי בלימודים. הם הגיבו בצורה יוצאת דופן. איך מספרים.. זה דורש הרבה אומץ, דפיקות לב, חששות וחוסר נעימות- ככה לפחות עבורי. ולשמחתי, אחרי זמן קצר זה אפילו לא נהיה issue וזה מה שאני כ"כ אהבתי עם החברים הללו בפרט ובחברה החילונית (לא כולה אבל הרבה ממנה) בכלל. עבור אנשים דתיים זה תמיד יהיה issue- תמיד יתביישו בך, ירחמו עליך, יגעלו ממך. לי יש חברים שלא רק שמקבלים אותי אלא מעריצים את האומץ שלי להלחם על מי שאני באמת- בפנימיות שלי- ולא איך שאבא ואמא שלי היו רוצים שאהיה. כבר חצי שנה יש לי חבר וברגע שיש לך בן זוג זה היה עבורי עולם אחר. מישהו לחלוק איתו הכל- פחדים, חששות, תקוות אכזבות ומעל הכל אהבה. אני מניח שזה עוד שלב מוקדם עבור בן דוד שלך, ויכול להיות שהוא לא יבחר בדרך הזאת, אך אשמח (ואני מתכוון לזה ברצינות) לתת לו את כל העזרה והתמיכה שאוכל. אם את מעוניינת שלחי אלי הודעה בפרטי ואחזור אליך.

35babun

New member
יש בעיה עם הענין לכל אחד.

נכון להיום הפתיחות בנושא,באמת מקלה.פעם כולם היו בהלם,היום זה על תקן של:רק שלי זה לא יקרא...כולם מודעים היום,כך שהאחריות נופלת על ההומואים עצמם ואיך הם מציגים את הענין.דעות חברי פחות הטרידוני,חברים יש תמיד חדשים.אם לא מתאים להם-לא אוכל מן הסתם להשאר בחברתם.משפחה זה קבוע,פה הבעיה.מקוה שמשפחתכם חמה ותומכת,שאם לא-יש מצב שתאבדו בן משפחה.בכל אופן לדעתי:יש להתחיל להודיע להורים קודם,אח"כ לאחים\אחיות,סבים וכך להגדיל את המעגל.

יודיX3

New member
אהלן גוני

אני עדיין לא יצאתי מהארון מאופן רשמי אבל אני בטוח שההורים שלי יודעים (ואלי מכחישים). אני מאמין שזה יקרה מתישהו בעתיד הלא רחוק, וזה כנראה יבוא ביוזמתם.

טוב...../images/Emo132.gif

אני יצאתי כבר בגיל 14... בהתחלה לאמא שלי שלא האמינה לי אז יום אחד הבאתי את מי שהיה בן הזוג שלי באותה תקופה הביתה ונתתי לו צרפתית מולה... אבא שלי לעומת זאת שמע על כך מהפסיכולוג שלי... הפסיכולוג המנייאק שטען שיכול להפוך אותי לסטרייט והרס לי את החיים ולבסוף התחיל איתי... והוא בן 40(אני הייתי אז בן 16) פשוט דוחה...

למעלה