שאלה!

A n n a b e l

New member
שאלה!

טוב, אז מכיוון שאני עושה נסיון לעורר פה לתחייה את הפורום, אשאל שאלה קצת אישית, וכולם חייבים לענות
(*מחזיקה שוט*). אז, עד כמה אתם מתחברים למוסיקה של אלג'יר? האם אתם מרגישים כאילו היא הפסקול של חייכם? האם אתם מרגישים שזה מדהים עד כמה בן אדם שזר לכם מכיר כל פרט ופרט בכם, המילים נמצאות אצלכם במחזור הדם ואתם נושמים כל מילה ומילה, כל פסיק ונקודה? או שאתם מתחברים באיזשהו אופן אבל לא טוטאלית? <אלה קמה היום בבוקר במצב רוח מלודראמטי>

omerikooo

New member
לכל דבר יש כן ויש לא. אין דבר מוחלט

אני מחובר למוזיקה הזו באמת בקשר שלא יבייש אף מוזיקה. והחיבור שלי אליהם זה באמת דבר חזק, שנמשך כבר הרבה זמן. קשר מיוחד, שגורם לי לנשום את המוזיקה הזו ולהנות, ולבכות, ולצחוק מה"אוויר" הזה. אבל מצד שני, בחיבור הזה אין טוטאליות מוחלטת. יש דברים שאנ'לא מתחבר אליהם, ונכון שהם מועטים, אבל הם קיימים.

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

כמו שענו כבר... אין כן ואין לא. הכל זה לא מוחלט.
מצד אחד, יש רגעים שכשאני שומעת את המוזיקה של אלג'יר אני פשוט בוכה, כל מילה ומילה מתאימה בדיוק למה שאני מרגישה, בדיוק למה שאני מרגישה עכשיו- אם זה הליריקס, הלחן, הקול של אביב או כל מה שעולה על דעתכם- שכשאני בלי עם אוזניות או בלי המערכת שלי אני ממש עצובה, ממש רע לי וכשאני שומעת אני רגועה מבחינה מסויימת.
ומצד שני, אני יכולה גם בלי לשמוע את המוזיקה שלהם כמה ימים... אני יכולה להעביר יום בלי לחשוב עליהם ^^ הם בכל זאת לא אהבת חיי. אלא אומנים שאני מעריכה מאוד^ מאוד^. אצלי <לפחות> אין תשובה חד משמעים>> תלוי במצב רוח, במוזיקה שבא לי, במה שעובר עלי. תלוי בכ''כ הרבה דברים.... >< סור על החירבוש.

למעלה