שאלה מישהו מכאן מגיע למטאליסט?
D Dead Coma New member 6/5/05 #2 שמעתי שיהיו להקות מעולות!! אהמ... מגה דת'|סדשג|!!! חשבתי לבוא אבל בסוף התחרטתי...
C C A R I S M A New member 7/5/05 #5 מנמנמנמנמ זה פסטיבל שבו מופיעות כל מיני להקות מטאל... זה כל מה שאני יודעת...
D dirty boots New member 7/5/05 #8 אוך. מגאדת' באים, ואולי גם עוד דברים מעניינים (רמיזות בקשר לדייסקשן נדמה לי...) אבל אני לא אבוא... אבל מי שהולך שיהנה
אוך. מגאדת' באים, ואולי גם עוד דברים מעניינים (רמיזות בקשר לדייסקשן נדמה לי...) אבל אני לא אבוא... אבל מי שהולך שיהנה
D dirty boots New member 7/5/05 #11 תסחבי מישהו ../images/Emo3.gif אממ, אני סתם קטן והכל וירמסו אותי ואין לי עם מי לבוא, ובמילא לא ירשו לי לבוא... לא נורא
תסחבי מישהו ../images/Emo3.gif אממ, אני סתם קטן והכל וירמסו אותי ואין לי עם מי לבוא, ובמילא לא ירשו לי לבוא... לא נורא
N NiKi†a New member 7/5/05 #12 חח אל תדאג יש לי עם מי לבוא :] פשוט סתם חבל שתפסיד את זה.. בוא עם אולגה =]
D dirty boots New member 7/5/05 #13 אממ... אני יודע שיש לך עם מי לבוא :] אני יודע שחבל להפסיד... לא נורא.. עד אז תשיגי לעצמך חולצת מאגדת' משלך
אממ... אני יודע שיש לך עם מי לבוא :] אני יודע שחבל להפסיד... לא נורא.. עד אז תשיגי לעצמך חולצת מאגדת' משלך
C C A R I S M A New member 7/5/05 #15 אני אכין לך! אני אכתוב לך מגהדת' עם שגיהוט כתיב ואני אצבע בוורוד עם פרחים צבעוניים וזוהרים!!! מה דעתך!?
אני אכין לך! אני אכתוב לך מגהדת' עם שגיהוט כתיב ואני אצבע בוורוד עם פרחים צבעוניים וזוהרים!!! מה דעתך!?
פ פונצית גירל האמיתית New member 8/5/05 #17 וואי נשמע מאמם. ../images/Emo99.gif אולי תכיני לי אחת כזאת של מטאליקה?
פ פונצית גירל האמיתית New member 8/5/05 #20 מאאאאאאאאאאמם! ../images/Emo99.gif אני הולכת מחר להדפיס את זה על חולצה. תעסי לי ילד גם אט.
D Dead Coma New member 8/5/05 #21 אוקיי, מי מצטרף אלי...? נקים אספסוף זועם עם לפידים וקלשונים ונעלה את המכשפות הללו על המוקד!