בשנות ה-80 יותר טוב הוא היה ניראה וגם המוזיקה הייתה יותר טובה
S Sweet Russian Girl New member 5/5/05 #21 בשנות ה-80 יותר טוב הוא היה ניראה וגם המוזיקה הייתה יותר טובה
S Sweet Russian Girl New member 5/5/05 #23 חחחחחחחחחחחחחחחח אולי זה פשוט הטעם שלי????? מה אתה חושב שאני לא יודעת איך הוא ניראה??חח
S Sweet Russian Girl New member 5/5/05 #24 חחח רק צריכים להסתכל על BORIS MAYESIV וישר רואים עד כמה הם שווים סתם סתם יש באמת שווים!
S Sweet Russian Girl New member 6/5/05 #50 ../images/Emo6.gif זה אתה הידיד עם החולצה האדומה של איציק??חח
ב ביציק New member 8/5/05 #97 סוניה!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
סוניה!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
S Sweet Russian Girl New member 8/5/05 #104 זה אני הוא שאתה באמת שם עלי נר נשמה???????????????????????????????????... אני עדיין חייה=)
א אלי צפון New member 8/5/05 #108 אויי ביצ'יק תסביר לה... ../images/Emo122.gif ואני לא הידיד שלו עם החולצה האדומה...
S Sweet Russian Girl New member 5/5/05 #14 למה לשאול שאלות כאלו ישירות? ומה הקשר גיי??? אם אני אומרת שג'ניפר לופז כוסית אז אני לסבית??
S SpyKid New member 5/5/05 #31 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif לא, בגיל 30 היא תבין שכדורגל זה משחק קבוצתי, ולרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה (אגב, כרגיל, טלפתיה...)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif לא, בגיל 30 היא תבין שכדורגל זה משחק קבוצתי, ולרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה (אגב, כרגיל, טלפתיה...)