שאלה.. המדריכה התנודות פועלים בדלגלג ספציפי או בכל הדלגלגים? ומתי זה פועל כשיש מצב אסור של 111?
א איתי 1988 New member 3/5/05 #1 שאלה.. המדריכה התנודות פועלים בדלגלג ספציפי או בכל הדלגלגים? ומתי זה פועל כשיש מצב אסור של 111?
M mgd3 New member 5/5/05 #12 אני שוחר בטכני חיפה בכיתה י"ב שבקרוב יש לו בגרות באלקטרוניקה תקבילית ובמיקרו
ר רוני242 New member 5/5/05 #14 אתם עושים תבגרויות באלקטרוניקה ב... כיתה י"ב תוך כדי בה"ס? אני חשבתי שלומדים אחריזה עוד כאילו אחרי י"ב ומזה אומר שאתה אלקטרונאי מוסמך ? וזה מוסיף לנקודות שצוברים בבגרויות ?
אתם עושים תבגרויות באלקטרוניקה ב... כיתה י"ב תוך כדי בה"ס? אני חשבתי שלומדים אחריזה עוד כאילו אחרי י"ב ומזה אומר שאתה אלקטרונאי מוסמך ? וזה מוסיף לנקודות שצוברים בבגרויות ?
P pure_as_fire New member 6/5/05 #16 87 במיתוג זה אצלכם גבוה? אז כנראה שלא סתם טחנו לנו תמוח שבחיפה הציונים יותר נמוכים בממוצע
M mgd3 New member 7/5/05 #17 דבר ראשון אצלכם זה בית ספר של חרשנים אז אין מה לעשות דבר שני אני עשייתי את הבגרות שזה היה במתכונת הישנה אז ניראה אותך מקבל 100
דבר ראשון אצלכם זה בית ספר של חרשנים אז אין מה לעשות דבר שני אני עשייתי את הבגרות שזה היה במתכונת הישנה אז ניראה אותך מקבל 100
P pure_as_fire New member 9/5/05 #18 תנחש מה גם כשאני עשיתי זה היה במתכונת ישנה בית ספר של חרשנים? אוי תפסיק, אנחנו חוזרים הביתה כול יום יש לנו מספיק דרכים אחרות למצוא עניין בחיים מאשר ללמוד שלא כמוכם ישנים בגטו ואין שם מה לעשות.
תנחש מה גם כשאני עשיתי זה היה במתכונת ישנה בית ספר של חרשנים? אוי תפסיק, אנחנו חוזרים הביתה כול יום יש לנו מספיק דרכים אחרות למצוא עניין בחיים מאשר ללמוד שלא כמוכם ישנים בגטו ואין שם מה לעשות.